تهدید محمود عباس به شکایت از انگلیس

سه شنبه 15 فروردين 1396
09:28
تهدید محمود عباس به شکایت از انگلیس «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دوشنبه شب گفت: اگر انگلیس مراسم یکصدمین سالگرد بیانیه بالفور را لغو نکند، از این کشور در محافل بین المللی شکایت می کنیم.

العالم-فلسطین اشغالی
به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای «القدس العربی» عباس در گفت‌و‌گو با این روزنامه بار دیگر از دولت انگلیس خواست مراسم سالگرد بیانیه بالفور را لغو کرده و لندن به خاطر اشتباه تاریخی خود از ملت فلسطین عذرخواهی کند و کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با اشاره به اینکه اگر انگلیس برگزاری مراسم سالگرد بیانیه بالفور را متوقف نکند، کشور مستقل فلسطین و ملت این کشور را به رسمیت نشناسد موضوع را در همه زمینه‌های سیاسی، حقوقی در انگلیس و دیگر کشورها (برای شکایت از آن) پیگیری خواهیم کرد.
وی همچنین درباره دیدارش با «جیسون گرینبلات» فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا به خاورمیانه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: بهتر است بگوییم که آمریکایی‌ها آمده‌اند تا سخنان ما را بشنوند و آن را درک کنند، همه این موارد نشان می دهد که موضع آمریکا در (خصوص سازش اسرائیل و فلسطین) جدی است.
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بهمن ماه گذشته نیز با محکومیت اقدام دولت انگلیس در دعوت از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مراسم یکصدمین سالگرد صدور پیمان بالفور در سال 1917، از لندن خواست تا از ملت فلسطین عذرخواهی کند و این کشور را به رسمیت بشناسد.
انگلیسی ها که در سال 1917 در نامه رسمی موسوم به« بیانیه بالفور»، وعده تأسیس کشور یهودی را به «لرد روچیلد» سرمایه‌دار صهیونیست، داده بودند، با انتخاب «هربرت ساموئل»، یهودی صهیونیست، به عنوان فرماندار این سرزمین، همه چیز را برای تسلط صهیونیست ها بر فلسطین مهیا کردند.
به این ترتیب و با رویکرد خائنانه قدرت‌های جهانی نسبت به حق طبیعی فلسطینی ها، رژیم جعلی صهیونیستی در ماه مه سال 1948 تأسیس شد. هر چند صهیونیست‌ها بر اساس طرح سازمان ملل، باید تنها یک سوم از خاک فلسطین را در اختیار می داشتند، اما از ابتدا معلوم بود که آنها، به این مقدار اکتفا نخواهند کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

آغاز عملیات نصر علیه پایگاه های هوایی راهبردی تلنوف و نواتیم رژیم صهیونیستی


ولایتی: انتخاب با شماست توقف حماقت یا ورود به موازنه ضابطه‌مند شدن دو تنگه!


بیانیه وزارت‌خارجه درباره حملات‌موشکی ایران به اهداف صهیونی


حملات موشکی جدید به جنوب و مرکز اسرائیل+ فیلم


مشاور عالی نظامی رهبر انقلاب: متجاوزان پاسخ خود را دریافت کردند


پایگاه هوایی رامات دیوید، هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت


سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا: ارتش صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان رامتوقف کند+فیلم


سپاه پاسداران: اهدافی از خاک کشورمان مورد حمله قرار گرفت


غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی