پاکسازی مین‌ها در عراق و سوریه چند سال زمان می‌برد؟

پنج‌شنبه 17 فروردين 1396
06:16
پاکسازی مین‌ها در عراق و سوریه چند سال زمان می‌برد؟ یک مقام مسؤول در سازمان ملل اعلام کرد که پاکسازی عراق و سوریه از مین‌ها و دیگر مواد منفجر نشده قریب 5 دهه زمان لازم دارد.

العالم-عراق

یک کارشناس سازمان ملل متحد اعلام کرد که 40 تا 50 سال زمان برای پاکسازی عراق و سوریه از مین‌ها، مواد منفجره دست ساز و دیگر مواد منفجر نشده لازم است.

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» «آنگس مارچیلو» مدیر خدمات مرتبط با پاکسازی مین‌های منفجر نشده سازمان ملل متحد در نشست خبری در همین زمینه گفت: «ما به ده‌ها کار برای فعالیت در این کشورها زمان نیاز داریم؛ همچون اروپای بعد از جنگ جهانی دوم که هنوز هم مواد منفجره نشده دست‌ساز را این جا و آنجا پیدا می‌کنیم».

خانم مارچیلو به رقم تقریبی 170 تا 180 میلیون دلار برای پاکسازی اراضی آزاد شده از دست داعش در عراق و عملیات مین روبی اشاره نمود.

وی همچنین گفت که 50 میلیون دلار در سال تنها برای پاکسازی شهر موصل در عراق از جنگ افزارهای برجامانده لازم است.

این مقام سازمان ملل متحد در ادامه اعلام کرد که ایمن نگه داشتن عراق و سوریه نیاز به تلاش‌های گسترده و هوشمندانه دارد.

وی از مجامع بین‌المللی درخواست اتخاذ امکانات مالی را برای بازگشت آوارگان سوری و عراقی به کشورهایشان کرد.

 

منبع: فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد