خط تولید سمند در سمنان با حضور روحانی افتتاح شد

پنج‌شنبه 17 فروردين 1396
13:07
خط تولید سمند در سمنان با حضور روحانی افتتاح شد خط تولید سمند در سمنان با تلاش مهندسان گروه صنعتی ایران خودرو و سرمایه گذاری بخش خصوصی، در سال اقتصاد مقاومتی؛تولید و اشتغال با حضور رییس جمهوری به بهره برداری رسید.

العالم ـ ایران

خط تولید سمند در سمنان صبح امروز با حضور رییس جمهور، وزیر صنعت،معدن و تجارت، مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو و جمعی از مقامات کشوری و استانی به بهره برداری رسید.

صنایع اتومبیل سازی فردا، متعلق به بخش خصوصی است و طی قراردادی با گروه صنعتی ایران خودرو 6هزار دستگاه سمند تولید خواهد کرد.

این واحد تولیدی با سرمایه گذاری بیش از هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی با همکاری ایران خودرو در دو بخش "خدمات فنی – مهندسی" و "سفارش کار" فعال و وارد چرخه اقتصادی، تولیدی و اشتغال کشور شد.

با بهره برداری از خط تولید سمند،150نفر به صورت مستقیم مشغول به کار خواهند شد، علاوه بر آن، آغاز به کار این خط تولید خودرو باعث اشتغالزائی غیر مستقیم در بخش خدمات و رونق اقتصادی در منطقه سمنان خواهد شد.

این خط تولید خودرو در فار نخست روزانه 20 دستگاه خودرو سمند به سفارش ایران خودرو تولید خواهد کرد؛ این اقدام در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری و نامگذاری سال 96 به عنوان اقتصاد مقاومتی؛تولید و اشتغال انجام شده است.

صنایع اتومبیل سازی فردا با سرمایه گذاری بخش خصوصی و در زمینی به مساحت 50هکتار ایجاد شده است. این کارخانه(ایران خودرو سمنان) درراستای سیاست های اصل 44 قانون اساسی و رویکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال92  به بخش خصوصی واگذار شد.

0% ...

آخرین اخبار

کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند