درخواست بولیوی برای بررسی حمله آمریکا در شورای امنیت

جمعه 18 فروردين 1396
09:07
درخواست بولیوی برای بررسی حمله آمریکا در شورای امنیت یک دیپلمات بارز شورای امنیت گفت که بولیوی خواهان برگزاری رایزنی در امروز جمعه درخصوص حمله موشکی آمریکا به سوریه شد.

العالم - سوریه

دولت آمریکا روز جمعه اعلام کرد که یک پایگاه هوایی در سوریه را با 59 موشک هدف قرار داده است. در این حمله شماری کشته و زخمی شده، و خسارتهایی به بار آمده است.

این حمله تجاوزکارانۀ آمریکا در پی شکستهای سنگین گروه های مسلح از ارتش سوریه در جبهه های مختلف، و پس از حملات تبلیغاتی مغرضانه حامیان گروه های تروریستی در ارتباط با حادثه شهر خان شیخون حلب صورت گرفت.

"طلال البرازی" استاندار حمص روز جمعه گفت: حمله موشکی آمریکا به مواضع نظامی سوریه، خدمت به اهداف گروه های مسلح و تروریستی مانند داعش است.
وی افزود: این پایگاه هوایی، در واقع پایگاهی مهم در پشتیبانی هوایی از نیروهای نظامی سوری بود، که عناصر داعش را در شرق حمص و به ویژه اطراف شهر تدمر و چاه های گاز و نفت تعقیب می کردند.

6

0% ...

آخرین اخبار

انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت


سناتور آمریکایی: لابی اسرائیلی باعث ورود ما به جنگ علیه ایران شد


گفت‌ وگوی وزیران خارجه قطر و آمریکا درباره کاهش تنش‌های منطقه‌ای


اعتراف ونس به بالا بودن قیمت‌ها در آمریکا


اولیانوف: غرب اصول امنیت هسته‌ای را درباره ایران نادیده می‌گیرد


دست و پا زدن نتانیاهو برای جلب آرای صهیونیست ها