مسئول آمریکایی: حمله به سوریه، "تک حمله" بود

جمعه 18 فروردين 1396
09:17
مسئول آمریکایی: حمله به سوریه، یک مسئول نظامی آمریکایی گفت که حمله موشکی آمریکا به سوریه "تک حمله" بوده است.

العالم - سوریه

این مسئول نظامی آمریکا گفت که حمله موشکی آمریکا به سوریه "تک حمله" بود، و این بدان معنا است که پیش بینی می شود که فقط یک حمله باشد، و طرح هایی هم اکنون برای تشدید اوضاع وجود ندارد.
وی به خبرگزاری رویترز گفت که فکر نمی کند که این حمله تغییر زیادی در تمرکز رئیس جمهور آمریکا در امور داخلی ایجاد کند.

ارتش آمریکا بامداد روز جمعه یک پایگاه هوایی سوریه را با 59 موشک هدایت شونده هدف قرار داد.

این حمله تجاوزکارانۀ آمریکا در پی شکستهای سنگین گروه های مسلح از ارتش سوریه در جبهه های مختلف، و پس از حملات تبلیغاتی مغرضانه حامیان گروه های تروریستی در ارتباط با حادثه شهر خان شیخون حلب صورت گرفت.

"طلال البرازی" استاندار حمص روز جمعه گفت: حمله موشکی آمریکا به مواضع نظامی سوریه، خدمت به اهداف گروه های مسلح و تروریستی مانند داعش است.
وی افزود: این پایگاه هوایی، در واقع پایگاهی مهم در پشتیبانی هوایی از نیروهای نظامی سوری بود، که عناصر داعش را در شرق حمص و به ویژه اطراف شهر تدمر و چاه های گاز و نفت تعقیب می کردند.

6

 

 

0% ...

آخرین اخبار

بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود