پنتاگون: برنامه‌ای برای حملات بیشتر به سوریه نداریم

جمعه 18 فروردين 1396
09:20
پنتاگون: برنامه‌ای برای حملات بیشتر به سوریه نداریم وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که در حال حاضر برنامه‌ای برای حملات بیشتر علیه سوریه ندارد.

العالم ـ سوریه
در پی تجاوز جدید آمریکا و بمباران یک پایگاه هوایی سوریه در استان حمص، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که در حال حاضر هیچ برنامه دیگری برای حملات بیشتر علیه سوریه ندارد.

شبکه الجزیره در خبری فوری به نقل از پنتاگون گزارش داد که در حمله هوایی به پایگاه «الشعیرات» چندین فروند هواپیما، سامانه‌های دفاع هوایی و دستگاه‌های رادار هدف قرار داده شد.

بنابر اعلام پنتاگون در این حمله ۵۹ موشک توما به سمت هواپیماهای جنگی و تأسیسات فرودگاه الشعیرات شلیک شد.

پنتاگون افزود که در این حملات بخش‌هایی از پایگاه که احتمال حضور نیروهای روسی در آن وجود داشت، هدف قرار نگرفته است.

وزارت دفاع آمریکا همچنین مدعی شد که ارتش این کشور تا حد توان خود سعی کرده است از وقوع تلفات نظامیان روسی و سوری پرهیز کند.

به گزارش فارس به نقل از شبکه الجزیره، ادعاهای پنتاگون در حالی است که استاندار حمص اعلام کرد که پایگاه هوایی الشعیرات نقش مهمی در مبارزه با تروریسم و آزادسازی تدمر و جنگ علیه تروریسم داشته است.

به گفته وی در این حمله چندین نفر نیز کشته و زخمی شده‌اند که هنوز آمار دقیقی از آن در دست نیست.

0% ...

آخرین اخبار

پیام عراقچی به مناسبت دومین سالگرد شهادت شهید سید حسن نصرالله


«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد


نایب‌رئیس پارلمان عراق: ممنوعیت پروازهای ایران خسارت‌بار است


شکست سناریوی دوگانه‌های کاذب؛ طائب: مردم در تله دشمن گرفتار نمی‌شوند