خبر فوری:

توافقنامه مسکو و واشنگتن در سوریه تعلیق شد

جمعه 18 فروردين 1396
12:21
توافقنامه مسکو و واشنگتن در سوریه تعلیق شد روسیه توافقنامه خود با آمریکا در خصوص حریم هوایی سوریه را به حالت تعلیق درآورد.

العالمسوریه
مسکو روز جمعه اعلام کرد، توافق خود با آمریکا را که برای جلوگیری از وقوع حوادث هوایی در سوریه امضا شده بود، به تعلیق درآورده است.
این تصمیم پس از حمله تجاوزکارانه آمریکا به پایگاهی هوایی در سوریه صورت می گیرد.

این حمله تجاوزکارانۀ آمریکا در پی شکستهای سنگین گروه های مسلح از ارتش سوریه در جبهه های مختلف، و پس از حملات تبلیغاتی مغرضانه حامیان گروه های تروریستی در ارتباط با حادثه شهر خان شیخون حلب صورت گرفت.

"طلال البرازی" استاندار حمص روز جمعه گفت: حمله موشکی آمریکا به مواضع نظامی سوریه، خدمت به اهداف گروه های مسلح و تروریستی مانند داعش است.
وی افزود: این پایگاه هوایی، در واقع پایگاهی مهم در پشتیبانی هوایی از نیروهای نظامی سوری بود، که عناصر داعش را در شرق حمص و به ویژه اطراف شهر تدمر و چاه های گاز و نفت تعقیب می کردند.

0% ...

آخرین اخبار

در پنتاگون چه خبر است؟


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت های لبنان با اهداف انتخاباتی


ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به نفتکش و شناورهای ایرانی نقض موازین حقوق بشری است


گروسی: آژانس آماده حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک درباره پرونده هسته‌ای ایران است


هشدار پیونگ‌یانگ همزمان با آغاز رزمایش دریایی، هوایی و سایبری آمریکا و متحدانش


امیر سرتیپ حیدری: ایران معادلات جنگ را تغییر داد


ایران در آغاز نشست شورای حقوق بشر خواستار پاسخگویی عاملان جنگ تحمیلی شد


رکوردشکنی تاریخی بورس تهران؛ شاخص کل وارد کانال ۶.۹ میلیون واحد شد


فرمانده نیروی دریایی: در صورت لزوم دشمن را زمین‌گیر می‌کنیم


هشدار درباره فضای حاکم بر پنتاگون؛ فرماندهان از ترس اخراج سکوت می‌کنند