بلندترین آسمان خراش جهان به شکل نعل اسب

جمعه 18 فروردين 1396
12:27
بلندترین آسمان خراش جهان به شکل نعل اسب خم بزرگ نام بلندترین آسمان خراش جهان است که به شکل نعل اسب در نیویورک ساخته خواهد شد . شرکت مشهور اوآیو سازنده این سازه عظیم خواهد بود.

العالم - گوناگون
بلندترین آسمان خراش جهان اکنون برج خلیفه در دبی است .اما شرکت اوآیو قصد دارد در خیابان 57 شهر نیویورک سازه ای به شکل نعل اسب بسازد که از لحاظ طول و تعداد طبقات برج خلیفه دبی را پشت سر بگذارد .برج خلیفه یا برج دبی آسمان‌ خراشی در شهر دبی امارات متحده عربی است. این برج با ۱۶۳ طبقه قابل استفاده و ۸۲۸ متر ارتفاع، در حال حاضر بلندترین سازه و آسمان‌ خراش ساخته شده به دست انسان است.متاسفانه هنوز درباره ارتفاع و تعداد طبقات این آسمان خراش جدید اطلاعات چندانی وجود ندارد و باید منتظر بود و دید این آسمان خراش جدید تا چه ارتفاعی بیش از برج خلیفه بالاتر خواهد رفت و دقیقا چند طبقه خواهد بود.
شرکت مشهور اوآیو که طرح این آسمان خراش را ارائه کرده در این خصوص گفت: اگر به جای انحراف ار قوانین شهر، در سازه های خود تغییرات ایجاد کنیم، یکی از باشکوه ترین بناهای منهتن شکل خواهد گرفت.

طرح های مفهومی از این آسمان خراش را مشاهده کنید. 

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود