روسیه لغو توافق امنیت پرواز را به اطلاع پنتاگون رساند

شنبه 19 فروردين 1396
00:07
روسیه لغو توافق امنیت پرواز را به اطلاع پنتاگون رساند روسیه، رسماً پنتاگون را از تعطیل شدن کانال ارتباطی برای امنیت پرواز و جلوگیری از درگیری‌ها در سوریه مطلع کرده است.

العالم - سوریه

روسیه، رسماً لغو توافق امنیت پرواز و بسته شدن کانال ارتباطی با واشنگتن برای هماهنگی پروازها بر فراز سوریه را به اطلاع پنتاگون رسانده است. این خبر را خبرگزاری اینترفکس روز جمعه منتشر کرده است.

مسکو لغو این توافق را بعد از حمله ارتش آمریکا به پایگاه هوایی «الشعیرات» در جنوب شرق استان حمص در سوریه اعلام کرده بود.

واشنگتن گفته این حمله را در واکنش به «حمله شیمیایی دولت سوریه» در شهر خان شیخون، واقع در استان ادلب در شمال غرب سوریه انجام داده است.

معارضان و برخی کشورهای غربی ازجمله آمریکا، دولت سوریه را عامل این حمله معرفی کردند، اما ارتش سوریه در بیانیه‌ای این اتهامات را رد و تأکید کرد تاکنون در هیچ جایی از سلاح شیمایی استفاده نکرده است.

 

منبع: فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت