استقبال مردم بصره از اخراج اشغالگران آمريکايي

چهارشنبه 8 تير 1390
08:49
استقبال مردم بصره از اخراج اشغالگران آمريکايي مردم شهر بصره در جنوب عراق از اقدام مسئولان شوراي استان بصره در اخراج اشغالگران آمريکايي از ساختمان اين شورا استقبال کردند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه خبري العالم، شوراي استان اعلام کرد که نيروهاي آمريکايي را از ساختمان اين شورا اخراج کرده است.
اين نيروها براي همراهي يک هيئت غيرنظامي درساختمان شوراي استان حضور يافتند و درپي آن شوراي استان بصره تهديد کرد که اگر نيروهاي آمريکايي پايگاه نظامي خود را به بيرون از فرودگاه اين استان منتقل نکنند؛ اين نيروها را دادگاهي خواهد کرد.
اين شورا همچنين از نيروهاي آمريکايي خواست تا به کساني که طي عمليات نظامي در استان بصره زيان ديده اند، غرامت پرداخت کنند.
در همين حال، مردم بصره خبر اخراج نيروهاي آمريکايي از ساختمان شوراي استان را با رضايت و خرسندي گسترده به يکديگر اطلاع دادند و شهروندان در مناطق متعددي از بصره پس از شنيدن اين خبر به پخش شيريني اقدام کردند.
مردم بصره تاکيد کردند: شوراي استان بصره بايد مانند ديگر فرزندان اين استان از شجاعت برخوردار باشد ، رويکردي ضد نيروهاي اشغالگر اتخاذ کند و از ديگر استانها بويژه اعضاي شوراي استان نجف خواستند تا چنين موضع شجاعانه اي اتخاذ کنند زيرا مردم استان نجف به عشق به آزادي و نفرت از نيروهاي آمريکايي معروف هستند.
شوراي استان بصره در نشست فوق العاده خود در 22 ژوئن جاري از نيروهاي آمريکايي خواست تا به حضور خود در بخش نظامي فرودگاه بين المللي بصره پايان دهند و اين محل را به وزارتخانه راه و ترابري تحويل دهند.
شوراي استان بصره تاکيد کرد: نيروهاي آمريکايي بايد به کساني که از عمليات نظامي آنها طي سالهاي گذشته آسيب ديدند، غرامت بپردازند.
اين شورا همچنين ورود گشتي نيروهاي آمريکايي به شهر بصره مرکز استان بصره را ممنوع کرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم


عراقچی: واشنگتن خود را از غل و زنجیر اسرائیل رها کند


پزشکیان: ایران و پاکستان می‌توانند نیاز‌های خود را تأمین کنند


بقایی: دولت آمریکا برای مخفی کردن حقیقت تلاش می‌کند


پنج شبکه بزرگ تلویزیونی آمریکا پوشش مشترک خبری ترامپ را متوقف می‌کنند


 فریاد فلسطین آزاد رئیس‌جمهور اندونزی در میان هزاران نفر طنین‌انداز شد+فیلم


پیشروی نیروهای مسلح یمن در تعز و لحج؛ تسلط بر ارتفاعات راهبردی مشرف بر ساحل غربی


هراس تل‌آویو از بازگشت جنگ؛ ایران؛ یمن و غزه سه جبهه نگران‌کننده برای اسرائیل + ویدئو