روبیو: آمریکا قرارداد بوئینگ و ایران را لغو کند

دوشنبه 21 فروردين 1396
07:46
روبیو: آمریکا قرارداد بوئینگ و ایران را لغو کند یک سناتور آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور این کشور باید قرارداد بوئینگ و ایران را لغو کند.

العالم - آمریکا

به نقل از وبسایت «نیوز مکس»؛ مارکو روبیو، سناتور جمهوری‌خواه روز یکشنبه در گفتگو با شبکه ای‌بی‌سی‌نیوز مدعی شد دونالد ترامپ باید قرارداد شرکت بوئینگ و ایران را به دلیل تحولات سوریه لغو کند.
روبیو -- عضو جمهوری‌خواه سنای آمریکا از ایالت فلوریدا -- در این خصوص مدعی شد: «آمریکا باید کشورهایی را که به سوریه کمک می‌کنند، تحریم کند. ما باید تحریم‌ها را به طرز قابل توجهی بر ضد منافع ایرانی‌ها و روس‌ها که به اسد کمک می‌کنند، افزایش دهیم. به خصوص این قرارداد بوئینگ باید لغو شود.»
وی همچنین در ادامه ادعا‌های خود افزود دغدغه آمریکا باید در پی حملات شیمیایی اخیر، تضعیف دفاع هوایی سوریه باشد.
این سناتور جمهوری‌خواه همچنین در خصوص نگرش کاخ سفید درباره تمرکز بر روی گروه تروریستی داعش به جای بشار اسد ابراز نگرانی کرد و آن را سیاستی ناکارآمد خواند.

0% ...

آخرین اخبار

آغاز عملیات نصر علیه پایگاه های هوایی راهبردی تلنوف و نواتیم رژیم صهیونیستی


ولایتی: انتخاب با شماست توقف حماقت یا ورود به موازنه ضابطه‌مند شدن دو تنگه!


بیانیه وزارت‌خارجه درباره حملات‌موشکی ایران به اهداف صهیونی


حملات موشکی جدید به جنوب و مرکز اسرائیل+ فیلم


مشاور عالی نظامی رهبر انقلاب: متجاوزان پاسخ خود را دریافت کردند


پایگاه هوایی رامات دیوید، هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت


سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا: ارتش صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان رامتوقف کند+فیلم


سپاه پاسداران: اهدافی از خاک کشورمان مورد حمله قرار گرفت


غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی