داعش اسامی عاملان انتحاری در مصر را اعلام کرد

دوشنبه 21 فروردين 1396
09:27
داعش اسامی عاملان انتحاری در مصر را اعلام کرد گروهک تروریستی داعش، که پیشتر مسئولیت انفجار کلیسای مارجرجس در شهر طنطا و کلیسای "سنت مارک" در اسکندریه مصر را بر عهده گرفته بود، ضمن تهدید به اجرای حملات جدید، "ابو باره المصری و ابو اسحاق المصری" را عاملان انتحاری این اقدام تروریستی معرفی کرد.

العالم – مصر

به گزارش روز شنبه شبکه روسیاالیوم، اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد  روز یکشنبه با انتشار بیانیه ای انفجاری را که در کلیسای قبطیان در مصر روی داد و چهل و سه کشته بر جا گذاشت، حملاتی ناجوانمردانه توصیف و آن را به شدت محکوم کردند.
شورای امنیت در این بیانیه از همه کشورهای عضو خواست با دولت مصر برای شناسایی و مجازات عاملان این انفجارها که گروه تروریستی داعش مسئولیت آن را بر عهده گرفته است، همکاری کنند.

بدنبال انفجار مرگبار در کلیسای مارجرجس در شمال قاهره پایتخت مصر، دومین انفجار و حمله خونین نیز روز یکشنبه در کلیسای "سنت مارک" شهر اسکندریه این کشور ده ها کشته و مجروح برجای گذاشت.
داعش مسئولیت حملات به کلیسای مسیحیان قبطی در اسکندریه و شمال قاهره را برعهده گرفته است.

رسانه های وابسته به گروهک تروریستی داعش، عامل انتحاری کلیسای اسکندریه را "ابوبکراء المصری) و عامل انفجار کلیسای شهر طنطا را "ابو اسحاق المصری" معرفی کردند.
در حمله انتحاری تروریست ها به کلیسای مارجرجس در شهر طنطا و کلیسای "سنت مارک" در اسکندریه دستکم 44 نفر کشته و بیش از 120 نفر زخمی شدند.

نخستین انفجار در کلیسای مارجرجس در شهر طنطا در استان الغربیه در دلتای نیل، در 120 کیلومتری شمال قاهره روی داد و براساس آخرین آمار رسمی توسط وزارت بهداشت مصر،دستکم  27 نفر کشته و 78 نفر دیگر زخمی شدند.

در حمله تروریستی دوم که کلیسای سنت مارک در شهر اسکنریه را هدف قرارداد، حدود  17 غیرنظامی کشته و 48 نفر دیگر زخمی شدند. به گفته وزارت کشور مصر، چهار افسر پلیس نیز از جمله کشته شدگان هستند.
221

0% ...

آخرین اخبار

برخورد یک نفتکش متخلف با مین‌های دریایی در تنگه هرمز+ فیلم


شکار موثر در دریا؛ انهدام شمپاد دشمن با آتش سنگین نداجا


بهای نفت برنت از ۱۱۷ دلار عبور کرد؛ زنگ خطر تورمی برای آمریکا


مرتس: برای پایان مناقشه ایران و آمریکا تلاش می کنیم


آماده‌باش سراسری در فرانسه؛ ۷۰ هزار پلیس به خیابان‌ها آمدند


حادثه برای دو فروند نفتکش متخلف و توقف آن‌ها در آب‌های جنوبی تنگه هرمز


بلومبرگ: حملات یمن، به جذابیت سرمایه‌گذاری عربستان آسیب زده است


سفر هیات قطری به تهران


نهاد دریایی انگلیس از حمله به یک نفتکش در تنگه هرمز خبر داد


حملات موشکی و پهپادی یمن به عمق خاک عربستان