پرواز نظارتی روسیه در آسمان کانادا و آمریکا

دوشنبه 21 فروردين 1396
16:37
پرواز نظارتی روسیه در آسمان کانادا و آمریکا ناظران روسی در آسمان کانادا و آمریکا پرواز نظارتی انجام می دهند.

العالم - آمریکا

در چارچوب اجرای توافق موسوم به "آسمان باز"، گروهی از بازرسان روسی قصد دارند پرواز نظارتی توسط هواپیمای تو-۱۵۴ ام ال کا ۱ را در آسمان کانادا و آمریکا ترتیب دهند.

به گزارش اسپوتنیک، دپارتمان اطلاعات و ارتباطات وزارت دفاع روسیه در این خصوص اطلاع داد.  پرواز در آسمان آمریکا از دهم تا پانزدهم آوریل ۲۰۱۷ و در آسمان کانادا از ۱۸ تا ۲۲ آوریل سال جاری خواهد بود.

پرواز نظارتی در چارچوب قرارداد با هدف ترویج و ارتقاء شفافیت بیشتر و صداقت در فعالیت های نظامی دول عضو و همچنین استحکام امنیت از طریق تقویت اعتماد سازی صورت می گیرد.

معاهده آسمان های باز (Treaty on Open Skies)  یک نظام پروازهای نظارتی غیرمسلح را بر فراز خاک ۳۴ کشور عضو این معاهده برقرار می‌کند تا به ارتقای فعالیت های نظامی کشورها کمک کرده بررسی فعالیت‌های نظامی کشورها بپردازد و به ارتقای فعالیت های نظامی کشور ها کمک کند.

معاهده آسمان باز در سال ۱۹۹۲ با ابتکار جرج بوش پدر، رئیس‌جمهور سابق آمریکا امضا شد که براساس آن پروازهای نظارتی هوایی غیرنظامی بر فراز آسمان کشور های عضو این معاهده صورت می‌گیرد تا گستردگی و شفافیت فعالیت‌های نیروهای نظامی کشور های عضو مورد بررسی قرار گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا


نماینده آمریکا: فرانسه اولین کشوری است که سقوط می‌کند


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز