توضیحات ضرغامی درباره مسائل پیش آمده در جمنا

سه شنبه 22 فروردين 1396
11:10
توضیحات ضرغامی درباره مسائل پیش آمده در جمنا عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی گفت: جمنا با اطلاعیه‌ای که داد مجددا آقای رئیسی را جزء پنج نفر کاندیدای اصلی خود اعلام کرد و من به مطلبی که جمنا اعلام کرده است اعتماد و اطمینان کامل دارم و این حرف برای من حجت است.

العالم- ایران

عزت‌الله ضرغامی با حضور در مراسم سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی در مسجد حوری تهران با اشاره به مسائل پیش آمده در جمنا و همچنین نامه دیروز خود به این شورا گفت:  آقایان در جمنا با بررسی‌هایی که کردند مجددا پنج نفر کاندیدای اصلی را با حضور آقای حاجی‌بابایی به جای آقای فتاح به عنوان نامزدهای نهایی جبهه مردمی نیروهای انقلاب معرفی کردند و من نیز از همه آن‌ها حمایت می‌کنم.

وی گفت: همانطور که مسئولان جمنا اعلام کردند، تلاش‌ها بر این است که هرچه به روزهای پایانی منتهی به انتخابات می‌رسند بتوانند از تعداد نامزدها کم کنند و در نهایت روی یک کاندیدای واحد تمرکز کنند.

عضو شورای مرکزی جمنا در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر «احتمال استفاده ابراهیم  رئیسی از امکانات تولیت آستان قدس رضوی در انتخابات» گفت: همه آقایانی که در جمنا حضور دارند با توجه به سوابق اجرایی که دارند مطمئنا توجه کامل به عدم استفاده از امکانات عمومی و دولتی برای امور تبلیغاتی خود را دارند.

0% ...

آخرین اخبار

شهید یحیی سنوار؛ فرمانده‌ای از خان‌یونس تا تل‌السلطان


پیام فرمانده نیروی هوافضا سپاه به مناسبت ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار


فرمانده کل سپاه: جانفشانی‌های پرستاران، پشتوانه اقتدار، امنیت و سربلندی کشور است


سوخت، اوکراین و معادله تنگه‌ها؛ چگونه محور مقاومت شکنندگی یک مدعی امپراتوری را برملا کرد


هیئت حقوقدانان پاکستان :تلاش می‌کنیم تا پرونده‌ جنایات جنگی آمریکا ثبت جهانی شود+فیلم


چین مسئله فلسطین را بزرگ‌ترین بی‌عدالتی تاریخ معاصر خواند


به مناسبت دومین سالروز شهادت/ سنوار؛ اسطوره جاویدان فلسطین


تأکید پزشکیان بر تعهد ایران به کنوانسیون تنوع زیستی و اهداف جهانی حفاظت از طبیعت


قالیباف: مجیدی در جشنواره بوسان از ایستادگی در برابر تحریم‌ها گفت +فیلم


آمار هولناک وزارت بهداشت یمن از اثرات حملات عربستان سعودی