عذر خواهی به خاطر مقایسۀ «حملۀ شیمیایی» سوریه با «هولوکاست»

چهارشنبه 23 فروردين 1396
06:31
عذر خواهی به خاطر مقایسۀ «حملۀ شیمیایی» سوریه با «هولوکاست» «شان اسپایسر» سخنگوی کاخ سفید روز سه‌شنبه از اظهاراتش در مورد «آدولف هیلتر» رهبر نازی‌های آلمان و انکار استفاده وی از سلاح شیمیایی، عذرخواهی کرد.

العالم - آمریکا

اسپایسر در نشست خبری روز گذشته، در تلاش برای بدنام کردن دولت سوریه، «بشار اسد» رئیس‌جمهور این کشور را با هیتلر مقایسه کرد و با متهم کردن دمشق به استفاده از سلاح شیمیایی، گفت: «حتی شخص منفوری مانند هیلتر هم آنقدر پست نبود که علیه ملت خودش مانند اسد از سلاح شیمیایی استفاده کند.»

این اظهارات آن هم از سوی سخنگوی رئیس‌جمهوری که پیشتر به «یهودی‌ستیزی» متهم شده، واکنش تند رسانه‌های جریان اصلی آمریکا را به همراه داشت. حتی برخی گروه‌های یهودی آمریکا اخراج اسپایسر را خواستار شدند.

سخنگوی کاخ سفید که از سوی رسانه‌ها به انکار هلوکاست و «اتاق‌های گاز» متهم شده، در واکنش به این فشارها، به شبکه «سی‌ان‌ان» گفت صحبتش «نادرست و نامناسب» بوده است.

وی افزود: «من اشتباه کردم. دیگر تکرار نمی‌شود. عذرخواهی می‌کنم.»

اسپایسر که در سه ماهی که از انتصابش می‌گذرد تقریبا هر روز با گاف‌ها و اظهارات جنجالی‌اش خبرساز می‌شود، در همین مصاحبه هم گاف دیگری داد و گفت نمی‌خواهد موجب شود که تمرکز دولت از تلاش برای «بی‌ثبات کردن منطقه» به هم بخورد.

 

منبع: فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا