دادستان کل کشور از ستاد انتخابات بازدید کرد

چهارشنبه 23 فروردين 1396
12:37
دادستان کل کشور از ستاد انتخابات بازدید کرد دادستان کل کشور دقایقی قبل با حضور در ستاد انتخابات کشور از روند ثبت نام نامزدهای انتخاباتی بازدید کرد.

العالم- ایران

 دادستان کل کشور امروز چهارشنبه و در دومین روز از ثبت نام از نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری با حضور در وزارت کشور از روند ثبت نام نامزدهای این دوره بازدید کرد.

حجت الاسلام محمد جعفر منتظری در حاشیه بازدید از روند ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فضای خوب و با نشاطی در ستاد برقرار است و مردم از طیف ها جریان ها و شهرستانها و اقشار  مختلف برای ثبت نام مراجعه کرده اند.

دادستان کل کشور افزود: چنین به نظر می رسد که بازار انتخابات ریاست جمهوری خیلی داغ است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر نحوه فعالیت ستاد پیشگیری از تخلفات انتخاباتی گفت: ستاد پیشگیری از تخلفات هم در تهران و هم در سایر استان ها فعال است و ما فضای مجازی و حقیقی را رصد می کنیم.

منتظری در پاسخ به سوال مبنی بر نحوه احراز صلاحیت داوطلبانی که دارای پرونده قصایی هستند، گفت: افرادی که برای ریاست جمهوری و شوراها ثبت نام کرده اند و یا خواهند کرد، اگر دارای پرونده باشند، قطعا به مراکز نظارتی و اجرایی ابلاغ می شود و این امر تاثیر خواهد داشت.

 

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک