پست برق غرب موصل به کنترل نیروهای عراقی درآمد

چهارشنبه 23 فروردين 1396
22:07
پست برق غرب موصل به کنترل نیروهای عراقی درآمد نیروهای مبارزه با تروریسم عراق از سلطه بر ایستگاه برق منطقه التنک در بخش غربی موصل خبر دادند.

العالم - عراق

به گزارش خبرنگار العالم در موصل ، نیروهای مرکز مبارزه با تروریسم بعداز درگیری های شدید با تروریست های داعشی، به پیشرفت های قابل توجه دست یافتند و ایستگاه برق منطقه التنک در غرب موصل را تحت کنترل خود درآوردند.

محمد الربیعی خبرنگار العالم پیشتر اعلام کرده بود که نیروهای عراقی پس از درگیری های بسیار شدید با عناصر داعشی ، وارد مدرسه النهران و مسجد عبدالله بن مسعود در داخل منطقه التنک شدند.

این درحالیست که نیروهای مشترک عراقی همزمان با حملات هوایی به مواضع گروه تروریستی داعش در داخل شهر موصل، طوق امنیتی را در اطراف مسجد جامع النوری تشدید کردند.

درگیری ها میان نیروهای عراقی و تروریست ها در اطراف مسجد النوری ادامه دارد.

نیروهای عراقی روستای تل العصفوره در نزدیک سلسله کوه های بادوش درشمال غرب موصل را آزاد ویک کارگاه ساخت بمب را کشف کردند.

پلیس فدرال به سه مقر داعش نزدیک مناره الحدباء حمله کردند و شماری از آن ها را به هلاکت رساندند.

این درحالیست که ستاد اطلاع رسانی جنگ عراق از کشته شدن مسئول مهاجران داعش و مسئول نظامی این گروه در غرب استان الانبار خبر داد.

215

 

0% ...

آخرین اخبار

ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین