مبادله اسرا میان گروه های مسلح و کمیته های مردمی درسوریه

چهارشنبه 23 فروردين 1396
23:42
مبادله اسرا میان گروه های مسلح و کمیته های مردمی درسوریه منابع محلی سوری از اجرای اولین بند توافق چهار منطقه الفوعه و کفریا و الزبدانی و مضایا درپی عملیات مبادله اسرا میان کمیته های مردمی در الفوعه و گروه های مسلح در ادلب خبر دادند.

العالم - سوریه

به گزارش العالم به نقل از منابع یاد شده، عملیات مبادله اسرا شامل خروج 19 نفر از عناصر گروه های مسلح شد که در درگیری های قبلی به دست کمیته های مردمی مدافع مناطق الفوعه و کفریا به اسارت درآمده بودند.

دراین گزارش آمده است که یک تروریست چچنی درمیان این 19 نفر بود و در ازای آزادی این 19 نفر، چهار کودک و هشت زن از اهالی الفوعه و کفریا که به بازداشت گروه های تروریستی درآمده بودند، آزاد شدند و نیز هشت شهید که اجساد آنان به شهر حلب منتقل شده بود، از آنان تحویل گرفته شد.

عملیات مبادله اسرا نیمه شب گذشته با نظارت هلال احمر سوریه صورت گرفت که هنگام حضور در منطقه مبادله، از سوی عناصر مسلح در ادلب هدف تیراندازی قرار گرفت.
215

0% ...

آخرین اخبار

«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد


نایب‌رئیس پارلمان عراق: ممنوعیت پروازهای ایران خسارت‌بار است


شکست سناریوی دوگانه‌های کاذب؛ طائب: مردم در تله دشمن گرفتار نمی‌شوند


شهید سید حسن نصرالله؛ جوهره انسانیت و رادمردی