خبر فوری:

انتقال 21 تن کمک انسانی به دیرالزور

پنج‌شنبه 24 فروردين 1396
09:17
انتقال 21 تن کمک انسانی به دیرالزور نظامیان روس، 21 تن کمک های انسانی به دیرالزور منتقل کردند.

العالم - سوریه

مرکز روسی آشتی در سوریه امروز پنجشنبه اعلام کرد هواپیماهای روسی، 21 تن کمک های انسانی سازمان ملل متحد برای ساکنان شهر دیرالزور منتقل کرده اند.

بیانیه این مرکز روسی خاطرنشان می کند هواپیماهای باری نظامی روسیه از طریق چتر، 21 تن کمک های انسانی ارسالی توسط سازمان ملل را در مناطق دیرالزور فرو فرستاده اند.

این بیانیه می افزاید: در 24 ساعت اخیر، کمک های انسانی به دست 3 هزار و 350 نفر رسیده و کمک هایی به دو استان السویدا و حلب و سایر مناطق نیز منتقل شده است.

گفتنی است روسیه توانست با تشکیل یک مرکز آشتی، دیدگاه های طرف های مختلف  را به هم نزدیک کند و نظامیان و دپیلمات های روس، کمک لازم برای برقراری آتش بس در سوریه را ارائه کردند و زبانی مشترک میان سران مخالفان و دولت و مقامات سوریه ایجاد شد.

این مرکز به عنوان مرجع داخلی مذاکرات و توقف اقدامات خصمانه میان طرف های درگیر عمل می کند از این رو توانسته است نتایجی به دست بیاورد که برخی کشورهای بزرگ از رسیدن به آن در حل بحران سوریه عاجزند.

202 

 

0% ...

آخرین اخبار

دختران غزه با قلم‌مویی که امید و صلح را ترسیم می‌کند، به مقابله با جنگ می‌پردازند


سازوکار همکاری پیشکسوتان سازندگی دفاع مقدس در بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده بررسی شد


واشنگتن یک چهارم پهپادهایش را در جنگ با ایران از دست داده است


آمریکا و سه کشور اروپایی به دنبال ارائه قطعنامه‌ای دیگر علیه ایران


غزه..آماج تجاوزات بی وقفه رژیم صهیونیستی


موج تصاعدی تروریسم شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری


در پنتاگون چه خبر است؟


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت های لبنان با اهداف انتخاباتی


ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به نفتکش و شناورهای ایرانی نقض موازین حقوق بشری است


گروسی: آژانس آماده حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک درباره پرونده هسته‌ای ایران است