اعدام قاتل 6 شهروند اراکی/ آخرین خواسته قاتل + عکس و فیلم

پنج‌شنبه 24 فروردين 1396
17:52
قاتلی که در ۲۲ دی‌ ماه ۹۵ و در جنایتی مسلحانه ۶ نفر از شهروندان اراکی را به قتل رسانده بود صبح امروز در کوی امام علی(ع) منطقه فوتبال اراک به دار مجازات آویخته شد..

ساعت 7 و 45 دقیقه صبح امروز پنج شنبه 24 فروردین پس از قطعی شدن حکم اعدام ، عباس صحرایی قاتل 6 شهروند اراکی در منطقه کوی امام علی اراک ،محل رویداد جرم به دار مجازات آویخته شد.

پرونده قاتل 6 شهروند اراکی پس از طی مراحل قانونی و قضایی و تایید حکم قصاص توسط دیوان عالی کشور قطعی و در مرحله اجرا قرار گرفت.

عباس صحرایی در تاریخ 22 دی ماه سال 95 با سلاح گرم، جان 6 نفر از شهروندان اراکی را گرفت و در کمتر از 14 ساعت با تلاش عوامل امنیتی و اطلاعاتی دستگیر و به مراجع قضایی تحویل شد.

هفدهم اسفندماه 95 در جلسه دادگاه که به صورت علنی برگزار شد عباس صحرایی متهم ردیف اول این پرونده به جرم مباشرت در 6 فقره قتل عمدی به 6 بار قصاص نفس درمحل رویداد جرم، منطقه کوی امام علی اراک محکوم شد.

عباس صحرایی همچنین به دلیل حمل و نگهداری یک قبضه اسلحه کلاشینکف و 57 فشنگ به هفت سال حبس تعزیری درجه پنج و به جرم اخلال در نظم عمومی به یک سال حبس تعزیری درجه پنجم و 74 ضربه شلاق محکوم شد.

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان