183 مورد حالت خفگی به دلیل توفان خاک در کربلا

جمعه 25 فروردين 1396
10:41
183 مورد حالت خفگی به دلیل توفان خاک در کربلا اداره بهداشت کربلا از ثبت 183 مورد حالت خفگی به دلیل توفان گرد و خاک دیروز در این استان خبر داد. این توفان در برخی مناطق باعث از بین رفتن میدان دید شده است. این اداره تصریح کرد که موارد یادشده در بیمارستان مداوا شده اند.

العالم - عراق

اداره بهداشت کربلا با صدور بیانیه ای که یک نسخه از آن به دست سومریه نیوز رسید اعلام کرد: "بیمارستان ها و درمانگاه های این اداره 183 مورد تنگی نفس و آسم را که ناشی از توفان گرد و خاک دیروز در این استان بوده است را پذیرش کرده است."
در این بیانیه تصریح شده است که از این 183 مورد حالت خفگی، 27 مورد آن در مجتمع پزشکی امام حسین علیه السلام، 68 نفر در بیمارستان آموزشی کودکان کربلا، 25 نفر در بیمارستان دولتی الهندیه و 13 مورد در بیمارستان دولتی عین التمر و 5 مورد نیز در بیمارستان دولتی الحسینیه پذیرش شده اند.
در این بیانیه آمده است تمام این موارد درمان شده و از بیمارستان ها مرخص شده اند.
اداره بهداشت کربلا در بیانیه خود تأکید کرده است که کلیه مراکز درمانی این شهر آماده پذیرش موارد اورژانسی از جمله بیماران تنفسی و مبتلایان به آسم است.
گفتنی است عراق هر از گاهی در معرض توفان های شدید گرد و خاک قرار می گیرد. این توفانها باعث از بین رفتن میدان دید و بروز حالت خفگی در میان شهروندان شده و آنها را راهی بیمارستان می کند.

208 

0% ...

آخرین اخبار

سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به محاکمه علمای شیعه +فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان


گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم


"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید