یک پژوهشگر اسلامی بحرینی :

دوران آل خلیفه به پایان رسیده است

چهارشنبه 8 تير 1390
17:20
دوران آل خلیفه به پایان رسیده است يک محقق بحريني گفت : دوره آل خليفه که با انقلاب به پايان رسيد، دوره اي از فساد بود که در آن اصلاحاتي وجود نداشت.

شيخ علي الكربابادي روز چهارشنبه در مصاحبه با شبکه خبري العالم در قم، با بیان اینکه هدف از دعوت شاه بحرين براي گفتگو با مخالفان دور زدن انقلاب مردم اين کشور است، گفت : نظام حاکم شخصيت هايي را براي مذاکره درنظر گرفته است که به شکنجه مردم و رهبران انقلاب اقدام مي کنند.

وي اظهار داشت : دعوت به گفتگو در شرايطي که نظام حاکم به مبارزه با مردم و شکنجه آنها اقدام مي کند، هيچ حاصلي ندارد وبه منزله تمسخر مردم است.

وي افزود : مردم بحرين حاضر به گفتگو با رژیم حاکم نخواهند شد، چرا که معتقدند اين گفتگو مايه ذلت و خواري آنها خواهد شد.

وي بر لزوم توجه نکردن به خواسته هايي که مي تواند انقلاب را از مسير خود منحرف کند، تاکيد و پيش بيني کرد : نظام آل خليفه که شيوه تهديد را در پيش گرفته است، بار ديگر به اقدامات خشونت آمیز عليه مردم بحرين اقدام کند .

وي خاطرنشان کرد : شدت اقدامات خشونت بار عليه مردم بحرين ازجمله سرکوب و تعرض به آنان به اندازه اي است که حتي تلويزيون وابسته به خاندان حاکم هم نتوانست آنرا مخفي کند.

0% ...

آخرین اخبار

الزیدی: بستن مرز عراق با ایران به معنای محاصره اقتصادی خودمان است


انتخابات کنست در سایه "عملیات الخلیل" و بحران امنیتی ایجاد شده در "اسرائیل"؛ نتانیاهو در بن‌بست


بیانیه ۱۲ کشور در محکومیت تهدید و حمله به تاسیسات هسته‌ای


قیمت نفت به ۱۱۷ دلار رسید؛ واکنش اضطراری آمریکا برای جلوگیری از بحران سوخت


ادای احترام پزشکیان به مزار رهبر شهید انقلاب


نقض حریم هوایی عراق توسط رژیم صهیونیستی


فشار آمریکا برای گسترش اشغالگری اسرائیل درسایه سکوت دولت لبنان


شروع قدرتمند تیم ملی کشتی؛ اولین برد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۶


هشدار جدی ترکیه؛ حمله به ایران می‌تواند منطقه را به آتش جنگ بکشد


درخشش کاروان «جان فدای ایران قوی» با کسب ۱۰۲ مدال در بازی‌های پارا آسیایی ناگویا