تخلیه"مضایا" و "بقین" در سوریه از افراد مسلح+ویدئو

جمعه 25 فروردين 1396
15:12
شبکه تلویزیونی سوریه امروز جمعه گزارش کرد که شهرک های مضایا و بقین در ریف شهر دمشق از عناصر مسلح تخلیه شد و اکنون خالی از این عناصر است.

العالم - سوریه

خبرنگار شبکه العالم مستقر در سوریه گفت: 2126 فرد مسلح با خانواده های خود از منطقه مضایا خارج شدند. این اقدام به عنوان مقدمه ای برای تکمیل توافقنامه بین دولت سوریه و گروههای مسلح صورت گرفت.

وی افزود: این عناصر مسلح و خانواده آنها شامل 13 فرد زخمی و 704 فرد مسلح از جمله 20 فرد وابسته به گروه داعش، 714 زن و 695 کودک بود.

دولت سوریه کار مقدمات حل و فصل باقی مانده عناصر مسلح و خانواده های آنها در شهرک الزبدانی در ریف دمشق را به عنوان مقدمه ای برای بازگردان زندگی طبیعی به این شهرک آغاز کرده است.

براساس توافقنامه دولت سوریه و گروههای مسلح، درمقابل خروج شماری از اهالی شهرهای کفریا و الفوعه که در محاصره گروههای مسلح است، شماری از عناصر مسلح مستقر در شهرک های مضایا و الزبدانی با خانواده های خود از این دو شهرک که در محاصره ارتش سوریه است، خارج می شوند.

6

0% ...

آخرین اخبار

«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد


نایب‌رئیس پارلمان عراق: ممنوعیت پروازهای ایران خسارت‌بار است


شکست سناریوی دوگانه‌های کاذب؛ طائب: مردم در تله دشمن گرفتار نمی‌شوند


شهید سید حسن نصرالله؛ جوهره انسانیت و رادمردی