جنبش امل انفجار تروریستی در حلب را محکوم کرد

يکشنبه 27 فروردين 1396
00:24
جنبش امل انفجار تروریستی در حلب را محکوم کرد جنبش امل انفجار تروریستی در غرب حلب را که به شهادت و مجروح شدن شماری از اهالی فوعه و کفریا انجامید، به شدت محکوم کرد.

العالم - سوریه

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دفتر سیاسی جنبش امل در بیانیه ای تاکید کرد که گروههای تکفیری با این جنایتهای تروریستی به هیچ توافقنامه مذاکره و یا پیمانهایی پایبند نبوده و نیز هیچ حرمتی برای سالمندان و کودکان بی پناه که برای چندین سال گرفتار محاصره و قحطی و قتل و کشتار بودند، قائل نیستند.

جنبش امل افزود: جنایتکاران تکفیری در طول سالهای گذشته دست از اقدام های تروریستی برنداشتند؛ بلکه جنایتهای آنها دامن برخی کشورها و پایتخت های غربی و عربی را گرفت که این امر مستلزم همکاری بین المللی برای مقابله با تروریسم است.

در بیانیه دفتر سیاسی جنبش امل آمده است که این جنبش همچنین تاکید می کند که در کنار کشور برادر سوریه در مقابله با تروریسم و تکفیر ایستاده است و در پایان به خانواده شهدا تسلیت گفت و برای مجروحان آرزوی شفا کرد.

در تازه ترین جنایت تروریست های سوریه عصر روز شنبه در حمله انتحاری به اتوبوس های درحال انتقال گروهی از شهروندان الفوعه و کفریا به حلب، 58 نفر شهید شدند.

210

0% ...

آخرین اخبار

کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند