جزئیات جنایت منطقه الراشدین از زبان شاهد عینی +ویدیو

يکشنبه 27 فروردين 1396
13:00
یک شاهد عینی از حادثه ای که پیش از وقوع انفجار تروریستی در محل اتوبوس های حامل اهالی فوعه و کفریا از ادلب به حلب، در منطقه الراشدین رخ داد پرده برداشت.

العالم - سوریه

به گزارش خبرنگار العالم در سوریه تعداد شهدا و مجروحان این انفجار تروریستی به ده ها نفر می رسد. یک خودروی بمبگذاری شده در محل تجمع اتوبوسهای حامل اهالی کفریا و فوعه در منطقه الراشدین درغرب منفجر شد.

به گزارش خبرنگار العالم تعداد شهدا و مجروحان این حادثه از 220 نفر گذشته است.
در این ویدیو زنی از اهالی فوعه چگونگی و جزئیات وقوع این حادثه را شرح می دهد.

این زن سوری با اشاره به رفتارهای توهین آمیز و وحشیانه عناصر مسلح با زنان و کودکان هنگام خروج از مناطق تحت محاصره، گفت: کودکان ما نزدیک به 2 سال از بیشتر مواد غذایی محروم بودند و عناصر مسلح برای آزار آنان دانه های چپس را روی زمین می ریختند و به کودکان می گفتند که آنها را از روی زمین جمع کنند و بخورند، تا از این ماجرا تصویربرداری کنند.

وی افزود: پس از این ماجرا آنها اتوبوسی را که حامل بسته های چیپس بود آوردند تا تعداد بیشتری از کودکان را در یک جا جمع کنند، آنان کودکان را دور یک وانت جمع کردند و ناگهان انفجار شدیدی روی داد.

در این انفجار بسیاری از کودک کشته شده و یا آسیب دیدند.
208

0% ...

آخرین اخبار

ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم