پارلمان عراق توقیف اموال صدام را تصویب کرد

يکشنبه 27 فروردين 1396
13:07
پارلمان عراق توقیف اموال صدام را تصویب کرد پارلمان عراق تصویب کرد که اموال سران رژیم معدوم بعث و صدام به همراه خانواده و نزدیکانش مصادره شود.

نمایندگان پارلمان عراق روز شنبه (دیروز) با اکثریت آرا به مصادره اموال و دارایی‌های سران نظام بعثی سابق و صدام حسین و خانواده و نزدیکانش رأی دادند.

به نوشته پایگاه خبری الرأی الیوم، این قانون، خویشاوندان درجه دو و وکلای خانواده و نزدیکان صدام را هم در بر می‌گیرد که جمعا نام 52 نفر در لیست ارائه شده از جمله «طارق عزیز» وزیر خارجه سابق، «سلطان هاشم احمد» وزیر دفاع سابق و «طه یاسین رمضان» معاون صدام، وجود دارد.

در این راستا «هشام السهیل» رئیس کمیسیون «تحقیق و آشتی ملی» پارلمان عراق در این باره گفته است که این قانون بسیاری از مشکلات را حل کرده و از سوی قانون شماره 76 مصوب شورای حکمرانی (که آمریکایی‌ها پس از حمله به عراق تشکیل دادند) مبنی بر مصادره اموال منقول و غیر منقول 55 نفر را لغو می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم


بقائی: یک عملیات پرچم دروغین، مبنایی برای یک معامله سودآور شد


خدمت‌رسانی با کیفیت، عدالت و بهره‌وری باید در متن اداره کشور قرار گیرد