تکذیب اداعای عربستان/ مصر به یمن نیرو نمی فرستد

دوشنبه 28 فروردين 1396
10:34
تکذیب اداعای عربستان/ مصر به یمن نیرو نمی فرستد یک مقام مصری اظهارات 'احمد عسیری' سخنگوی ائتلاف عربستان در خصوص اعزام نیرو از مصر به یمن را تکذیب کرد.

العالم ـ مصر

پایگاه خبری روسیا الیوم امروز (دوشنبه) گزارش داد، احمد عسیری سخنگوی ائتلاف عربستان در جنگ علیه یمن مدعی شده بود که عبدالفتاح السیسی دستور اعزام 40 هزار نیروی ارتش مصر برای مشارکت در جنگ زمینی در یمن را داده است.
این مقام مصری که روسیا الیوم به نام وی اشاره نکرده، گفت: اظهارات غیرمسئولانه عسیری هیچ پایه و اساسی ندارد و اعزام نیروهای مصر برای مشارکت در جنگ های خارج از مرزهای ملی نیاز به قوانین خاص خود را دارد.
به گزارش ایرنا، عربستان همراه با چند کشور عربی و آمریکا از ششم فروردین سال 94 اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به هدف بازگرداندن عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به قدرت کرد. این تجاوز نظامی تاکنون نتیجه ای جز کشتار بیش از 12هزار یمنی و زخمی شدن ده ها هزار تن دیگر و همچنین آواره شدن میلیون ها یمنی و ویرانی زیرساخت های این کشور نداشته است. 

0% ...

آخرین اخبار

حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم