خط مشی روسها برای تامین امنیت جام جهانی 2018

سه شنبه 29 فروردين 1396
00:33
خط مشی روسها برای تامین امنیت جام جهانی 2018 نخست وزیر روسیه فرمان تامین امنیت در هتل ها و اماکن مرتبط در طول مسابقات جام کنفدراسیون های 2017، جام جهانی 2018 و یونیورسیاد 2019 را که قرار است در روسیه برگزار شوند، امضا کرد.

العالم ـ اروپا

به گزارش پایگاه خبری شبکه العامل، دیمیتری مدودیف گفت: باید به اماکن تجمع بزرگ که تروریستها سعی می کنند در آنها نفوذ کنند، توجه ویژه ای نشان داد.

وی افزود: بویژه که ما در آینده میزبان چندین مسابقه بزرگ بین المللی خواهیم بود؛ از جمله جام کنفدراسیون ها، جام جهانی و یونیورسیاد که قرار است در شهر کراسنویارسک در سال 2019 برگزار شود. فرمانی را امضا کردم که تمام الزامات تامین امنیت در هتل ها و اماکن مرتبط برای جلوگیری از تهدیدهای ترویستی احتمالی و نیز چگونگی عمل به این دستورالعمل را تعیین می کند.

مدودیف همچنین بر لزوم اطمینان از عمل کردن تمام هتل ها در شهرهای میزبان به احکام این فرمان تاکید کرد.

ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه پیش از این فرمان تشدید مسوولیت طرفدارن تیم ها و تماشاچیان در جریان مسابقات را امضا کرده بود.

210 

 

0% ...

آخرین اخبار

پیام تبریک رهبر انصارالله یمن بمناسبت انتخاب سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران دام ظله


ارتش صهیونیستی از ترس حملات ایران شهرک نشینان را سپر انسانی خود می کند


آمریکا از ترس حملات ایران؛ پایگاه‌های نظامی متحرک در عراق مستقر می‌کند


حزب‌الله لبنان رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


مکافات دروغ "اسموتریچ" در مورد حزب الله لبنان یقه ی پسرش را گرفت


ارتش گوش به فرمان رهبر و ذوالفقار ولایت در پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام اسلامی ایران است


پهپادهای ارتش قدرتمند ایران اهداف آمریکایی ـ صهیونی را درهم کوبید


بیعت مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای


آغاز مراسم بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در سراسر ایران + فیلم


بازتاب انتخاب سومین رهبر انقلاب در رسانه های غربی