پرداخت دیه شهدای منا/ برگزاری مراسم برائت از مشرکین

چهارشنبه 30 فروردين 1396
10:26
پرداخت دیه شهدای منا/ برگزاری مراسم برائت از مشرکین نماینده مردم بهار و کبودر آهنگ در مجلس گفت: نماینده ولی فقیه در امور حج عنوان کرد که مراسم برائت از مشرکین مانند سال‌های گذشته در حج امسال نیز برگزار خواهد شد و توافقات برای پرداخت دیه شهدای منا با طرف سعودی انجام شده است.

العالم- ایران

محمد علی پورمختار نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه غیرعلنی امروز مجلس، گفت: در این جلسه وزیر ارشاد، رئیس سازمان حج و نماینده ولی فقیه در امور حج توضیحاتی را در مورد هماهنگی‌هایی که با وزارت حج عربستان و توافقاتی که در مورد حج امسال صورت گرفته، ارائه کردند.

وی افزود: براساس توضیحات میهمانان جلسه غیر علنی امروز اطمینان‌هایی که باید در بحث امنیت زائران و آسایش و راحتی آنان با حفظ جایگاه و کرامتشان گرفته می‌شد، انجام شده است و توافقات انجام شده وزارت ارشاد، رئیس سازمان حج و بثه مقام معظم رهبری به این نتیجه رسانده که طرف سعودی این توافقات را رعایت خواهد کرد.

نماینده مردم بهار و کبودر آهنگ در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: طبق توضیحاتی که نماینده ولی فقیه در امور حج ارائه کرد طبق توافق انجام شده با طرف سعودی مراسم برائت از مشرکین مانند سالهای گذشته انجام خواهد شد.

پورمختار خاطرنشان کرد: قاضی عسگر رئیس سازمان حج گفت که طبق توافق انجام شده با طرف سعودی، امسال استثنائاً و به منظور رعایت مسائل امنیتی دعای کمیل داخل هتل‌ها برگزار خواهد شد.

وی افزود: قاضی عسگر همچنین اشاره کرد که در مورد شهدای مناء بنا شد که دیه آنها پرداخت شود که طبق توافق انجام شده این کار براساس فقه طرف عربستانی که فقه همبلی است پرداخت خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم