نشست محرمانه دستگاههای اطلاعاتی پنج کشور در نیوزیلند

جمعه 1 ارديبهشت 1396
12:12
نشست محرمانه دستگاههای اطلاعاتی پنج کشور در نیوزیلند نمایندگان دستگاههای اطلاعاتی پنج کشور آخر هفته جاری در نیوزیلند نشست محرمانه ای برگزار خواهند کرد.

العالم - آسیا
روزنامه نیوزیلند هیرالد در این باره نوشت در نشست مذکور نمایندگان 15 نهاد اطلاعاتی از پنج کشور عضو ائتلاف موسوم به «پنج چشم» متشکل از بریتانیا، آمریکا، کانادا، استرالیا و نیوزیلند در گردهم می آیند.
انتظار می رود در این نشست «جیمز کومی» مدیر اداره تحقیقات فدرال «اف‌ بی‌ آی» و «مایک پمپئو» رئیس سازمان سیا حضور داشته باشند.
«بیل اینگلش» سخنگوی دفتر نخست وزیری نیوزیلند با تأیید اطلاعات منتشره درباره این نشست که قرار است «در سطح عالیرتبه ای» در شهر کوینستاون برگزار شود اما «به دلایل امنیتی» از ارائه هر گونه جزئیات یا ارائه توضیحات درباره موضوع مذاکرات خودداری کرد.
216
 

0% ...

آخرین اخبار

چین خواستار بازگشت ایران و آمریکا به توافق اسلام‌آباد شد


سردارطلایی نیک: راه پایان درگیری پذیرش حقوق مشروع ایران است


نخست وزیر قطر : ایران همیشه همسایه ما باقی خواهد ماند


دریادار ایرانی: اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است


حادثه امنیتی برای پرواز ابوظبی به تل‌آویو


چماق جدید آمریکا بر سر عراق با تهدید به «بالکانیزه‌ شدن»


جمهوریخواهان سنا با تصویب قطعنامه درباره خشونت صهیونیست ها در کرانه باختری مخالفت کردند


حملات توپخانه ای صبح امروز ارتش صهیونیستی به جنوب لبنان


به آتش کشیدن یک خانواده فلسطینی و ربودن ۳۰۰ درخت زیتون آنها +فیلم


سردار ایزدی: ناوهای دشمن از ترس هدف قرار گرفتن جرأت نزدیک‌شدن ندارند