نظر بشار اسد دربارۀ ورود نیروی زمینی روسیه به سوریه

جمعه 1 ارديبهشت 1396
19:41
نظر بشار اسد دربارۀ ورود نیروی زمینی روسیه به سوریه رئیس‌جمهور سوریه در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک احتمال درخواست کمک از روسیه برای اعزام نیروی زمینی به این کشور جهت مقابله با گروه‌های تروریستی را رد نکرد.

العالم - سوریه

بشار اسد، رئیس‌ جمهور سوریه در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک احتمال درخواست کمک از روسیه برای اعزام نیروی زمینی به این کشور جهت مقابله با گروه‌های تروریستی را رد نکرد.

وی در پاسخ به سوالی در این باره گفت: «شاید، در آینده اگر دشمنان ما و حامیان آنها، تروریست‌های آنها و نائبانشان تغییر راهبرد دهند و اقدام به آوردن تروریست‌های بیشتری از سراسر دنیا بکنند و ما در برابر یک ارتش کامل از تروریست‌ها قرار داشته باشیم، شاید لازم شود.»

بشار اسد کارآمدی نیروی هوایی روسیه در کمک به ارتش سوریه برای مقابله با تروریست‌ها را ستود و گفت: «همه می‌دانند که بعد از آغاز این حمایت در سال 2015، توازن تغییر کرد و ما توانستیم پالمیرا (تدمر) و حلب و بسیاری مناطق دیگر را بازپس بگیریم.»

رئیس‌جمهور سوریه در ادامه با بیان اینکه «هنوز فکر نمی‌کنم نیازی به نیروهای زمینی باشد» گفت که موشک‌های روسیه در شمال شرق و دریای مدیترانه حمایت‌های لازم را از ارتش سوریه به عمل می‌آورند. 

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت