هوادار متمول سرخپوشان آزاد شد

جمعه 1 ارديبهشت 1396
21:41
هوادار متمول سرخپوشان آزاد شد هوادار متمول پرسپولیس که در اواخر سال گذشته راهی زندان شده بود، آزاد شد.

العالم ـ ایران
حسین هدایتی، هوادار متمول سرخپوشان که سابقه حضور در هیات مدیره این باشگاه را نیز در کارنامه دارد، اواخر سال گذشته به دلیل پرونده مالی بازداشت شد و اکنون بعد از برگزاری جشن قهرمانی سرخپوشان از زندان آزاد شد.
هدایتی که در سال گذشته تلاش خود را بعد از اعلام خصوصی سازی این باشگاه آغاز کرده بود، علیرغم مخالفت با این موضوع و منتفی شدن فروش این باشگاه، کمک های مالی خود را قطع نکرد و مقدمات حضور بازیکنان ستاره مدنظر کادرفنی را فراهم آورد.

به گزارش ایلنا، بازیکنانی که علیرغم پیشنهادات مناسب از تیم‌های دیگر و لیگ قطر با کمک مالی این هوادار راهی باشگاه شده و قرارداد خود را با این تیم به امضا رساندند تا سرخپوشان بعد از 9 سال حسرت کسب جام را پایان دهند. 

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک