تکلیف مناظره های زنده امروز مشخص می شود

شنبه 2 ارديبهشت 1396
10:16
تکلیف مناظره های زنده امروز مشخص می شود وزیر کشور اعلام کرد نظر نهایی در مورد برگزاری زنده مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری امروز در جلسه کمیسیون نظارت امنیت انتخابات اعلام می شود.

العالم ـ ایران

عبدالرضا رحمانی فضلی روز شنبه در حاشیه همایش فرماندهان ناجا در جمع خبرنگاران در باره بازنگری این تصمیم گفت: متاسفانه برخی رسانه‌ها عنوان کردند که شب گذشته جلسه تبلیغاتی ستاد انتخابات برگزار شد در حالی که جلسه شب گذشته تنها جلسه کمیسیون نظارت بود ولی در جلسه امروز حتما این موضوع مجددا مطرح خواهد شد و در صورتی که استدلال‌ها، شواهد و قراین به گونه‌ای باشد که افراد حاضر در جلسه را اقنا کند، دوباره رای‌گیری انجام خواهد شد.

وی در بخشی از سخنانش در مورد زنده برگزار شدن مناظرات انتخاباتی افزود: بحث مناظره ها از جمله موضوعاتی است که از نظر افکار عمومی و رسانه ها اهمیت زیادی یافته و از این بابت خوشحالیم که جامعه و رسانه به دنبال شفاف سازی و فضای آزاد است و این بلوغ افکار عمومی را نشان می دهد.
رحمانی فضلی در پاسخ به این سوال که آیا مناظره های غیر زنده از جذابیت برنامه نمی کاهد، گفت: جذابیت برنامه های زنده بسیار است اما نتیجه برنامه زنده انتخابات سال 88 را دیدید که هزینه بالایی بابت آن در سیاست داخلی و حوزه بین المللی پرداختیم.
وزیر کشور اضافه کرد : در جلسه ای که به این منظور برگزار شد استدلال هایی در حوزه امنیت عمومی و رعایت قوانین و مقررات مطرح شد چرا که اگر حرفی در برنامه زنده عنوان شود در آن لحظه قابل مدیریت نیست.
وی تاکید کرد: اولین کسی که در باره این مسئله اعتراض کرد، رئیس جمهور بود. وی در سفر شیراز حضور داشت و این مسئله را آنجا مطرح کرد و به من نیز زنگ زد.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه انتخابات مساله مهم و سرنوشت سازی است، گفت: تاکید رهبری و رئیس جمهوری برگزاری انتخابات سالم و توام با آرامش و مشارکت بالا است و نقش رسانه ها در انتخابات بسیار مهم است.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت اسلامی عراق مسئولیت سرنگونی هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا برعهده گرفت


موج ۴۴ وعده صادق ۴ با شلیک موشک و پهپادهای نقطه‌زن


سپاه: سربازان آمریکایی منطقه را ترک کنند وگرنه زیر آوار دفن خواهند شد


مشخصات ۵ زیرساخت حیاتی آمریکا که می‌تواند هدف مشروع ایران شود


لبیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی


هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا در غرب عراق سقوط کرد


آغاز موج ۴۳ عملیات صادق ۴


سرلشکر عبداللهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد


اصابت موشک‌های سپاه به مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


نخست وزیر هند در گفت‌وگو با پزشکیان بر صلح و دیپلماسی تاکید کرد