پیروزی حقوقی زوج آمریکایی برای گذاشتن نام "الله" بر فرزند خود

شنبه 2 ارديبهشت 1396
10:52
پیروزی حقوقی زوج آمریکایی برای گذاشتن نام زوجی در ایالت جورجیا در آمریکا برنده یک نبرد حقوقی برای گذاشتن نام فامیلی "الله" روی فرزند دختر خود شده اند.

العالم - گوناگون

ایالت جورجیا از صدور گواهی تولد برای "زلیخا گریسفول لورینا الله" خودداری می کرد چون می گفت که این نام خانوادگی هیچ کدام از والدین نیست.

گروه غیردولتی "انجمن آزادی های مدنی آمریکا" که این شکایت را علیه ایالت جورجیا مطرح کرد تصمیم روز جمعه را یک پیروزی برای آزادی بیان خواند.

اما بزرگترین گروه حمایت از مسلمانان در آمریکا گفت که این نام فامیلی می تواند توهین آمیز باشد.

سازمان بهداشت جورجیا ابتدا گفته بود که حداقل یکی از والدین کودک یک ساله، که نام آنها الیزابت هندی و بلال واک است، باید "الله" را در نام خانوادگی خود داشته باشد.

اما آنها استدلال می کردند که دو فرزند پسر آنها - سه ساله و ۱۷ ساله - اجازه یافته اند از نام فامیلی "الله" استفاده کنند.

جورجیا از مقام های سازمان ثبت احوال می خواهد فقط از پذیرش نام هایی خودداری کنند که ممکن است تحریک آمیز یا توهین آمیز به حساب آید.

شورای روابط آمریکا-اسلام گفت که استفاده از نام "الله" نشانه بی اعتنایی به حساسیت های فرهنگی است.

نهاد عوض مدیر این گروه با اشاره به اینکه چند نام عربی مثل عبدالله - نیایشگر الله - هست که به خدا اشاره دارد گفت: "کسی هرگز از کلمه الله به تنهایی استفاده نمی کند. این کار خیلی صورت ناشایستی دارد."

اما آندریا یانگ از انجمن آزادی های مدنی آمریکا گفت که با این تصمیم حق پدر و مادر به رسمیت شناخته شده است.

او گفت: "هیچ کس نمی خواهد در جهانی زندگی کند که دولت بتواند به شما دیکته کند نام فرزندتان را چه می توانید بگذارید یا نگذارید."

پدر و مادر این کودک در ماه مارس به یک نشریه چاپ آتلانتا گفته بودند که این نام را نه به دلایل مذهبی بلکه به این علت که نامی "نجیب" است انتخاب کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم