جشنواره نوآوری در تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود

شنبه 2 ارديبهشت 1396
15:53
جشنواره نوآوری در تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود رئیس مرکز فن بازار ملی ایران از برگزاری دومین فستیوال نوآوری های صنعت تجهیزات پزشکی در سال جدید خبر داد.

العالم - گوناگون

اولین دوره فستیوال نوآوری های صنعت تجهیزات پزشکی در مرداد ماه سال ۹۵ با حضور مخترعان و سرمایه گذاران برگزار شد که حاصل  آن انعقاد قراردادهایی مبنی بر تولید انبوه طرح های مخترعان بود.
وی  با بیان اینکه دومین فستیوال بازار دارایی فکری در حوزه نوآوری‌های صنعت تجهیزات پزشکی، در اوایل خرداد امسال برگزار می شود، افزود: تا کنون پنج فستیوال در صنعت لوازم خانگی، تجهیزات پزشکی، صنعت موادغذایی و صنعت پلاستیک و پلیمر به ترتیب در دی‌ماه ۹۴، شهریور، دی و اسفند ماه ۹۵ با استقبال گسترده صنعت‌گران و تولیدکنندگان برگزار شده است.
قنبرپور با اشاره به فستیوال صنعت تجهیزات پزشکی گفت:این فستیوال تخصصی برای تجاری‌سازی نوآوری‌های صنعت تجهیزات پزشکی از طریق معامله-جذب سرمایه‌گذار در بازار دارایی فکری و با حضور سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان صنعت تجهیزات پزشکی برپا می شود.
در این فستیوال ها اختراعاتی از سوی محققان ارائه و معرفی  می شوند تا زمینه تعامل با سرمایه گذاران علاقمند ایجاد شود.
در صورت حصول توافق و انجام معامله از طریق بازار دارایی فکری، حمایت‌های مادی و معنوی معاونت علمی‌ و فناوری ریاست جمهوری در قالب ارائه تسهیلات وجود خواهد داشت که شامل «تسهیلات تکمیل مستندات نوآوری‌ها برای ارائه به سرمایه گذاران (ارزیابی فنی اختراع و تهیه BP خلاصه)»، «تسهیلات خرید/ سرمایه‌گذاری در نوآوری‌ها برای سرمایه‌گذاران و صنعتگران؛ تسهیلات به میزان ۶۰ درصد قیمت معامله (اعم از خرید قطعی اختراع، لیسانس و یا سرمایه‌گذاری مشترک) و تا سقف ۵ میلیارد ریال به صورت تسهیلات قرض‌الحسنه» است.

 

منبع : mehrnews

0% ...

آخرین اخبار

۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند