ژاپن و آمریکا رزمایش مشترک برگزار می‌کنند

يکشنبه 3 ارديبهشت 1396
12:04
ژاپن و آمریکا رزمایش مشترک برگزار می‌کنند ناوهای جنگی آمریکا و ژاپن برای تقابل با تهدید موشکی و تسلیحاتی کره شمالی در اقیانوس آرام، رزمایش نظامی مشترک برگزار می‌کنند.

  العالم-آسیا
 دو ناوشکن ژاپنی روز یکشنبه رزمایش مشترکی را با ناوهواپیمابر آمریکایی در آبهای اقیانوس آرام آغاز کردند.

به نوشته روزنامه تلگراف، این دو ناو جنگی ژاپنی روز جمعه سواحل این کشور را ترک و برای ملحق شدن به ناوهواپیمابر آمریکایی به آب‌های اقیانوس آرام رفتند.

رزمایش مشترک دو کشور برای همبستگی در تقابل با برنامه موشکی و آزمایش اتمی کره شمالی انجام می‌گیرد.

کره شمالی سه‌شنبه آتی هشتاد و پنجمین سالگرد تاسیس ارتش این کشور را جشن می‌گیرد که مراسم مهمی است و احتمالا با آزمایش‌های تسلیحاتی همراه خواهد بود.

پیونگ‌یانگ در تقابل با رزمایش‌های نظامی آمریکا و کشورهای منطقه شرق آسیا، تا کنون چندین آزمایش موشکی انجام داده است که با واکنش کشورهای منطقه از جمله ژاپن و کره جنوبی و با تهدیدات آمریکا برای مقابله مواجه می‌شود.

در حال حاضر آمریکا رزمایش نظامی مشترکی را به طور گسترده با کره جنوبی در شبه جزیره کره برگزار می‌کند و رزمایش مشترک با ژاپن نیز در همین راستا و برای تقابل با تهدید کره شمالی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد