مارین لوپن، «برهنه» در شعبۀ رأی‌گیری دستگیر شد

يکشنبه 3 ارديبهشت 1396
20:56
مارین لوپن، «برهنه» در شعبۀ رأی‌گیری دستگیر شد گروهی از زنان فمینیست برای اعتراض به لوپن، مقابل شعبه ای که قرار بود او در آن رأی خود را در آن به صندوق اندازد، تجمع کردند.

العالم اروپا

شش زن فمینیست برهنه، در حالی که ماسک لوپن را به چهره های خود زده بودند، کمی پیش از رسیدن لوپن به مرکز رأی گیری منطقه انابومو از یک دستگاه خودرو پیاده شدند و با تجمع مقابل مرکز رأی گیری به اعتراض علیه او پرداختند. این شش زن توسط نیروهای امنیتی دستگیر شدند.

مارین لوپن نامزد حزب افراطی"جبهه ملی" در این مرکز رأی خود را به صندوق انداخت. روزنامه دیلی میل در پایگاه اینترنتی خود نوشت: پس از دستگیری زنان معترض و انتقال آنها به خودروی پلیس، لوپن وارد مرکز رأی گیری شد و رأی خود را به صندوق انداخت.
مراکز رأی گیری فرانسه صبح امروز یکشنبه درب های خود را به روی حائزین شرایط باز کردند تا مردم در اولین دور انتخابات ریاست جمهوری مشارکت کنند، انتخاباتی که 2 نامزد از مجموع 11 نامزد آن به دور دوم راه خواهند یافت.  
دور دوم انتخابات 2 هفته پس از دور اول برگزار خواهد شد.
از میان یازده نامزد انتخابات فرانسه رقابت بین 4 نامزد تنگاتنگ تر است که این چهار نامزد به نام های امانوئل مکرون، مارین لوپن، فرانسوا فیون و ژان لوک ملانشن به ترتیب شانس بیشتری برای پیروزی دارند.

 

منطقه انابومو

214
 

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا اذعان کرد


سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران


حمله ارتش به محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در امارات


سپاه: پهپاد MQ9 آمریکایی بر فراز تنگه هرمز هدف قرار گرفت


پزشکیان: ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد


پاسخ قالیباف به ادعاهای مسئول برنامهٔ تحریم ایران در کابینهٔ ترامپ


پزشکیان برای شرکت در اجلاس سران سازمان شانگهای عازم قرقیزستان شد


سخنگوی سپاه: دشمن در هر دو عرصه اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت


سپاه: دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد+فیلم