«بهشت دیکتاتور» ... رهبر کرۀ شمالی اینگونه تفریح می‌کند + عکس

يکشنبه 3 ارديبهشت 1396
23:04
«بهشت دیکتاتور» ... رهبر کرۀ شمالی اینگونه تفریح می‌کند + عکس در سایه مواضع انتقادی که رهبر کرۀ شمالی در برابر تحریم های اقتصادی اعمال شده علیه کشورش و قطعنامه های سازمان ملل متحد اتخاذ می کند، روزنامه های غربی به کنکاش در سبک زندگی جنجالی او ادامه می دهند.

العالم - آسیا

روزنامه دیلی میل روز جمعه مجموعه عکس هایی از استراحت گاه مخفی کیم جونگ اون را ضمیمه گزارشی در این زمینه کرد. اون از این مکان برای تفریح و میزبانی از مشاهیری که به دیدارش می روند استفاده می کند.

این استراحت گاه به تمامی وسایل سرگرمی و تفریح مجهز و شامل چند پارک، زمین فوتبال، استخر و یک کشتی کروز 7 میلیون دلاری است که شرق کره شمالی و نزدیک بندر وونسن واقع شده و در تمام ساعات شبانه روز تحت مراقبت شدید امنیتی است.

در سال 2013، دنیس رودمن ستاره سابق بسکتبال آمریکا در سفر به پیونگ یانگ در این مرکز تفریحی مورد استقبال رهبر کره شمالی قرار گرفت و چند روزی را آنجا سپری کرد.

 آنها در این چند روز گران ترین انواع مشروبات و دخانیات را مصرف کردند و به تماشای مسابقات بسکتبال نشستند.

ردمون در گفت و گو با روزنامه سان گفته بود: آنجا شبیه جزیره هاوایی یا ایبیزا بود و حدود 50 تا 60 نفر همواره رهبر کرده شمالی را همراهی می کردند و از او جدا نمی شدند.

 

202

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود