دفع حملات داعش در شمال عراق ... ده‌ها داعشی کشته شدند

دوشنبه 4 ارديبهشت 1396
00:01
دفع حملات داعش در شمال عراق ... ده‌ها داعشی کشته شدند بسیج مردمی عراق در دو استان شمالی این کشور ده ها تروریست داعشی را به هلاکت رساند.

العالم - عراق

بسیج مردمی امروز یکشنبه حملۀ داعش به روستاهای کسر مهراب و تل حسانی را در جنوب شهر تلعفر خنثی کرد.
ستاد اطلاعات بسیج مردمی اعلام کرد : تیپ 4 بسیج مردمی در جنوب شهر تلعفر حملۀ داعشی ها به روستاهای کسر مهراب و تل حسانی را خنثی کرد.
ستاد اطلاعات بسیج مردمی افزود : 3 دستگاه خودروی داعشی ها به آتش کشیده شد و یک دستگاه خودروی بمب گذاری شده با سرنشینانش منهدم شد و بقیه نیروهای داعش پا به  فرار گذاشتند.
بسیج مردمی همچنین در منطقه الزاویه در شمال استان صلاح الدین حملۀ داعشی ها را خنثی کرد و 25 نفر از آنها را به هلاکت رساند.
ستاد اطلاعات بسیج مردمی اعلام کرد : تیپ 29 بسیج مردمی حملۀ 40 داعشی با تعداد زیادی خودرو به منطقه الزاویه را دفع کرد و بیست و پنج نفر از آنها را به هلاکت رساند و تعدادی از خودروهای آنها را منهدم کرد.

214

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک