هشدار درباره اوضاع امنیتی الانبار

دوشنبه 4 ارديبهشت 1396
15:16
هشدار درباره اوضاع امنیتی الانبار سخنگوی شورای الانبار از سوء استفاده عناصر داعش از اوضاع این استان خبر داد و گفت که اوضاع در این استان مستلزم تدابیر امنیتی شدید است.

العالم - عراق
به گزارش "علی الشبکی"، خبرنگار العالم، "عید الکربولی" در اظهاراتی که در پایگاه خبری الحشد الشعبی انعکاس یافت تصریح کرد: "تروریست های داعش در الرطبه در غرب الانبار اقدام به نصب کمین هایی در مسیر حرکت سربازانی کرده اند که خدمت نظامی برمی گردند". وی خاطرنشان کرد که تروریست های داعش با بهره برداری از اوضاع جوی و غیاب نیروی هوایی ارتش عراق، به سربازان رهگذر حمله می کنند.
الکربولی افزود: "ناآرامی های امنیتی در غرب الانبار نیازمند اتخاذ تدابیر شدیدتر و حضور جدی تر و پیوسته نیروی هوایی در این منطقه است".
گفتنی است بر اساس اطلاعات تجسسی دقیق، نیروهای الحشد الشعبی دیروز تلاش گروه تروریستی داعش برای تصرف خطوط بین المللی سریع السیر بین استان الانبار و گذرگاه مرزی "طریبیل" را ناکام گذاشتند.
208

0% ...

آخرین اخبار

فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس


تاسیسات آرامکو و پایگاه هوایی «خمیس مشیط» را هدف قرار دادیم


یمن خطاب به سعودی‌ها: «تشدید تنش» خودکشی ریاض است


اینفوگرافیک| واشنگتن‌پست: ترام‍پ هزینه‌های واقعی جنگ را پنهان کرده است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی


سی‌ان‌ان: آمریکا پس از جنگ با ایران به فکر کاهش نیروها در خاورمیانه است


قرارداد قرن در صنعت نفت ونزوئلا؛ قبضه ۲۰ درصد ذخایر استراتژیک توسط آمریکا


مقابله نیروهای یمنی با مزدوران سعودی در استان الجوف


پاسخ موشکی یمن به پالایشگاه جیزان؛ سقوط ارزش سهام آرامکو


بحران اسکان در بازی‌های آسیایی ناگویا؛ پایان پر تنش جلسه هماهنگی کاروان‌های اعزامی