آزادی دو بانوی مسیحی عراقی از دست داعش

سه شنبه 5 ارديبهشت 1396
14:22
آزادی دو بانوی مسیحی عراقی از دست داعش دبیرکل جنبش بابلیون عراق از آزادی دو تن از زنان مسیحی ربوده شده توسط تروریست های داعش خبر داد.

العالمعراق
"علی الشبکی" خبرنگار العالم در عراق گفت: "ریان الکلدانی" دبیرکل جنبش بابلیون عراق امروز سه شنبه از آزادی دو تن از زنان مسیحی ربوده شده از چنگان تروریست های داعش در محله الزهور در  شرق موصل خبر داده است.
وی افزود: این دو زن در عملیات ویژه تیپ 50 نیروهای داوطلب مردمی عراق به فرماندهی اسامه الکلدانی و با هماهنگی واثق الحمدانی فرمانده پلیس نینوا آزاد شده اند.

الکلدانی تصریح کرد که دو زن آزاد شده از دست تروریست ها تا چند ساعت آینده تحویل خانواده هایشان داده خواهند شد.
جنبش مسیحیان عراق یا گردان های بابلیون یکی از تشکیلات زیر مجموعه الحشد الشعبی (بسیج عمومی مردم عراق) به شمار می رود. گردان های بابلیون به علت نقشی که در جنگ بر ضد تروریست ها دارند و همچنین همکاری که بین آن ها با حشد الشعبی در مبارزه با داعش وجود دارد، مطرح شده است.

213

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا