بازسازی مجازی طعم‌ها

نوشیدن آب معمولی با طعم لیموناد!

سه شنبه 5 ارديبهشت 1396
23:23
نوشیدن آب معمولی با طعم لیموناد! محققان سنگاپوری موفق شدند با استفاده از لامپ ال ای دی و الکترود چشایی لیموناد مجازی تولید کنند.

العالم - گوناگون


این پروژه تحقیقاتی در موسسه تحقیقاتی ناس- کیو در سنگاپور که زیر نظر دانشگاه ملی سنگاپور و دانشگاه کیو ژاپن کار می‌کند انجام شده است.
روش تولید این نوشیدنی به این صورت است که یک حسگر در لیوان لیموناد قرار داده می‌شود تا میزان ترشی و رنگ آن را دریافت کند و سپس از طریق بلوتوث اطلاعات را به الکترودهایی که در لبه لیوان آب قرار دارند ارسال می‌کند.
زمانی که فرد شروع به نوشیدن آب می‌کند در تماس دهان وی با الکترودها مزه ترشی حس می‌شود و ال‌ای‌دی‌های تعبیه شده در لیوان رنگ یک لیموناد را منتشر می‌کنند و کاربر عملا آبی را می‌نوشد که طعم و ظاهر لیموناد را دارد.
این فناری می‌تواند طعم‌های دیگر نظیر تلخی و شوری را نیز ایجاد کند.

این فناوری می‌تواند برای افرادی که مجبور به پیروی از رژیم‌های غذایی خاص هستند مفید باشد. برای مثال افرادی که رژیم لاغری دارند می‌توانند از نوشیدن یک لیموناد با میزان کالری صفر لذت ببرند.
شرکت‌کنندگان در این آزمایش اعلام کرده‌اند که این فناوری نیاز به بهبودهایی دارد تا حس نوشیدن در آن طبیعی‌تر و واقعی‌تر باشد و کاربر برای نوشیدن مجبور به قرار دادن الکترود بر روی زبان خود نباشد. اما همگی بر این موضوع تاکید داشتند که طعم این لیموناد مجازی به نمونه واقعی بسیار نزدیک است.
 

منبع : khabaronline

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم