آغاز انتقال قطعات سامانه موشکی تاد به کره‌جنوبی

چهارشنبه 6 ارديبهشت 1396
08:08
آغاز انتقال قطعات سامانه موشکی تاد به کره‌جنوبی آمریکا انتقال قطعات سامانه موشکی تاد را برای استقرار در کره‌جنوبی آغاز کرد.

العالم - آسیا
به نقل از خبرگزاری رویترز؛ ارتش آمریکا روز چهارشنبه انتقال قطعات سامانه دفاع موشکی تاد را به محل برنامه ریزی شده برای استقرار در کره‌جنوبی آغاز کرد. آمریکا و کره‌جنوبی توافق کردند این سامانه در واکنش به تهدید موشکی کره‌شمالی مستقر شود؛ اما چین مخالف این استقرار است و می‌گوید این امر، کمک چندانی به بازداشتن کره‌شمالی نمی‌کند.
انتقال زودهنگام این سامانه موشکی به کره‌جنوبی اعتراض صدها نفر از ساکنان محلی را به همراه داشت و نامزد اصلی تصدی ریاست جمهوری کره‌جنوبی نیز این اقدام را محکوم کرد. انتخابات کره‌جنوبی 9 مه برگزار می‌شود.
سخنگوی "مون جائه این" گفت این تصمیم، افکار عمومی و روند قانونی را نادیده گرفته است و خواستار تعلیق انتقال این سامانه تا سر کار آمدن دولتی جدید در کره‌جنوبی شد.
به ادعای وزارت دفاع آمریکا، این استقرار اقدامی مهم برای حمایت از کره‌جنوبی و متحدان آمریکا در مقابل تهدیدهای موشکی کره‌شمالی محسوب می‌شود. وزارت دفاع کره‌جنوبی و آمریکا تمایل چندانی ندارند تا پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری کره‌جنوبی درباره جزئیات این استقرار، اطلاعات زیادی منتشر کنند.

0% ...

آخرین اخبار

نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم