درخواست غربی؛ قطر باید در صدر فهرست حامیان تروریسم قرار گیرد

پنج‌شنبه 7 ارديبهشت 1396
06:09
درخواست غربی؛ قطر باید در صدر فهرست حامیان تروریسم قرار گیرد یک روزنامه کانادایی با انتشار مقاله ای با عنوان «قطر حامی تروریسم است»، خواستار قرار گرفتن دوحه در صدر لیست حامیان تروریسم قرار گیرد.

العالم - اروپا

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامۀ تورنتو استار(Toronto star) از مهم ترین روزنامه های کانادایی در مقاله خود افزود:  یکی از مهم ترین دلایلی که قطر را در صدر این فهرست قرار می دهد حمایت آن از داعش، النصره، القاعده و دیگر سازمان های تروریستی است.

این روزنامه با بیان اینکه قطری هایی که در فهرست تروریست های تحت تعقیب آمریکا هستند آزادانه در قطر زندگی می کنند، افزود برادر عبد العزیز عطیه، مشاور امیر این کشور، در لبنان به جرم حمایت از تروریسم دستگیر شده است.

تورنتو استارهمچنین، یادآور شد که قطر با افتتاح دفتری برای طالبان در دوحه، به آنان مشروعیت داده است.

این روزنامۀ کانادایی با اشاره به اظهارات مقام هایی اروپایی دربارۀ حمایت قطر از تروریسم، نوشت که شماری از اعضای درجه یک خانوادۀ بن لادن در این کشور اقامت دارند.
 

0% ...

آخرین اخبار

کاخ سفید: ترامپ لایحه تحریم روسیه و ایران را امضا کرد


تصاویر رسانه آمریکایی از خسارات شدید حملات دفاعی ایران به پایگاه نظامی آمریکا در کویت


سفیر ایران: وتوی روسیه و چین بر قطعنامه ضدایرانی در تاریخ ثبت شد


اعلام هشدار در مناطقی از عربستان سعودی


ممنوعیت ورود سه رسانه به کاخ سفید


۳۰۰ حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته


مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی


کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد