ترامپ: توافق دفاعی با عربستان عادلانه نیست!

جمعه 8 ارديبهشت 1396
07:27
ترامپ: توافق دفاعی با عربستان عادلانه نیست! رئیس جمهور آمریکا توافق دفاعی این کشور با عربستان را فقط به نفع عربستان دانست.

العالم - آمریکا

خبرگزاری رویترز گزارش داد، رئیس جمهور آمریکا با انتقاد از توافق دفاعی با عربستان سعودی تأکید کرد که این توافق فقط به نفع ریاض است.
وی افزود: تعامل عربستان سعودی با آمریکا عادلانه نیست، زیرا واشنگتن برای دفاع از عربستان پول زیادی از دست می دهد.
این اظهارات ترامپ درحالی مطرح می شود که مسؤولان و کارشناسان سعودی ماه گذشته از ارتقا و بهبود روابط عربستان و آمریکا در دوران ریاست جمهوری ترامپ، -به ویژه پس از ملاقات جانشین ولیعهد و پسر پادشاه عربستان با رئیس جمهور آمریکا- خبر داده بودند.

* برنامه ریزی برای سفر به عربستان و اراضی اشغالی فلسطین

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد دولت متبوعش در حال رایزنی با رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی است تا زمینه را برای دیدارهای احتمالی بررسی کند.

در ادامه ترامپ در مورد بحران کره شمالی اعلام کرد: شی جینپینگ همتای چینی وی از تمام توان خود برای کمک به حل بحران کره شمالی استفاده میکند و بحران کره شمالی بزرگترین نگرانی جهانی دولت آمریکاست.

وی افزود: احتمال مناقشه ای بزرگ با کره شمالی وجود دارد ولی او علاقه مند است که پرونده کره شمالی را به صورت مسالمت آمیز حل کند.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار فرمانده ارتش پاکستان با رئیس‌جمهور + عکس


نماینده آمریکا: فرانسه اولین کشوری است که سقوط می‌کند


پاراآسیایی ناگویا؛ خسروی صاحب نشان طلا شد


مشاور جدید رئیس‌جمهور در امور دفاعی کشور منصوب شد


هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


توافق ایران و عراق برای اخراج یا تحویل گروه های کرد مسلح


عاصم منیر وارد تهران شد


درخشش علمی دانشگاه مراغه در سطح جهانی


اطلاعیه سپاه درباره توقف نفتکش‌های متخلف و انهدام پهپاد آمریکایی


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز