ده‌ها کشته در درگیری سنگین تروریستها در ریف دمشق

شنبه 9 ارديبهشت 1396
12:08
ده‌ها کشته در درگیری سنگین تروریستها در ریف دمشق دو گروه مسلح موسوم به هیئت تحریر الشام و جیش الاسلام بار دیگر در منطقه غوطه شرقی در ریف دمشق به جان یکدیگر افتادند.

العالم - سوریه

خبرنگار شبکه العالم مستقر در سوریه گفت: هیئت تحریر الشام در بیانیه خود در شبکه تلگرام جیش الاسلام را به اقدامات تحریک آمیز برنامه ریزی شده و تلاش بی وقفه برای جذب جوانان و درگیر کردن آنها در نبردهای حاشیه ای در غوطه شرقی متهم کرد.

به گفته فعالان سوری، در این درگیری ها حدود 40 نفر از جمله شماری از عناصر مسلح و اهالی منطقه کشته شده و 70 تن دیگر مجروح شدند. گفته می شود که 15 تن از کشته شدگان از عناصر گروه مسلح موسوم به جیش الاسلام هستند.

در این بیانیه به اقدام جیش الاسلام در آغاز دور جدیدی از خیانت و تعدی در مرکز ایست و بازرسی گروهک موسوم فیلق الرحمن وابسته به هیئت تحریر الشام اشاره کرد.

براساس این بیانیه، عناصر جیش الاسلام به مسئولان این مرکز بازرسی گفتند که ستون نظامی آنها می خواهد از این مرکز بازرسی عبور کند اما ناگهان با عبور ستون نظامی، آنها مقرهای وابسته به هیئت تحریر الشام را محاصره کردند.

این بیانیه تاکید کرد که اقدامات عناصر جیش الاسلام بی پاسخ و بی مجازات نخواهند ماند.

6

 

0% ...

آخرین اخبار

 تداوم حملات سعودی به صعده و تعز؛ ۱۱۷ شهید و زخمی در سه روز


رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد


پزشکیان در پیامی درگذشت پدر شهید والامقام امیر سپهبد موسوی را تسلیت گفت


سفیر ایران در نروژ: جنگ خواسته تهران نیست اما برای دفاع از خود کاملاً آماده‌ایم


یمن: ساختمان وزارت دفاع عربستان در قلب این کشور هدف قرار گرفت


عربستان یک قایق تفریحی هندی را در دریای سرخ هدف قرار داد


جمهوری اسلامی، نظام مبتنی بر پایه‌های دینی و مشارکت مردم


تأکید رئیس‌جمهور بر نقش معرفی میراث فرهنگی در تقویت خودباوری ملی


هشدار کلینتون درباره پیامدهای انتشار پرونده اپستین و اتهام فساد در خانواده ترامپ


۷۵ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های ایران تحصیل می‌کنند