ادعای اردوغان: رقه را گورستان داعش می‌کنیم

شنبه 9 ارديبهشت 1396
17:36
ادعای اردوغان: رقه را گورستان داعش می‌کنیم رئیس‌جمهور ترکیه در اظهاراتی اعلام کرد که واشنگتن و آنکارا قادرند شهر رقه سوریه را به قبرستان داعش تبدیل کنند.

العالم - سوریه - ترکیه

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه روز شنبه اعلام کرد کشورش و آمریکا در صورتی که نیروهای خود را متحد کنند می توانند رقه، پایگاه گروه تکفیری صهیونیستی داعش در سوریه را به گورستانی برای این گروه افراطی تبدیل کنند.

اردوغان در سخنانی در استانبول اعلام کرد آمریکا، ائتلاف و ترکیه می توانند نیروهای خود را متحد و رقه را به گورستان داعش تبدیل کنند.

رئیس جمهور ترکیه قرار است نیمه ماه مه به آمریکا سفر و نخستین بار با دونالد ترامپ همتای آمریکایی خود دیدار کند.

اما واشنگتن و آنکارا درباره رهبرد در پیش گرفته شده در سوریه اختلاف نظر دارند.

آمریکا از شبه نظامیان کرد ی پ گ ( یگان های مدافع خلق کرد ) حمایت می کند که گروه اصلی نیروهای سوریه دموکراتیک، ائتلافی متشکل از کردها و عرب ها که با داعش می جنگند تشکیل می دهند.

اما ترکیه ی پ گ را شاخه حزب کارگران کردستان ( پ ک ک ) می داند. پ ک ک، سازمان جدایی طلب که از سال 1984 مبارزه مرگباری را با آنکارا شروع کرده است و ترکیه و کشورهای غربی آن را سازمان تروریستی تلقی می کنند.

سربازان ارتش ترکیه و اعضای ی پ گ این هفته در مرز ترکیه و سوریه درگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از استانبول، رجب طیب اردوغان روز شنبه اعلام کرد در دیدار 16 ماه مه اسنادی را به ترامپ ارائه خواهد کرد که نشان دهنده ارتباط بین ی پ گ و پ ک ک است.

وی گفت:  این چیزی است که ما به دوستان آمریکایی خود بیان خواهیم کرد تا آنها از با یک گروه تروریستی متحد نشوند .
 

 

0% ...

آخرین اخبار

«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد


نایب‌رئیس پارلمان عراق: ممنوعیت پروازهای ایران خسارت‌بار است


شکست سناریوی دوگانه‌های کاذب؛ طائب: مردم در تله دشمن گرفتار نمی‌شوند


شهید سید حسن نصرالله؛ جوهره انسانیت و رادمردی