صدراعظم اتریش: ترکیه نباید اروپایی شود

شنبه 9 ارديبهشت 1396
17:50
صدراعظم اتریش: ترکیه نباید اروپایی شود کریستیان کرن صدراعظم اتریش اعلام کرد ترکیه نباید اجازه پیدا کند به اتحادیه اروپا بپیوندد.

العالم - ترکیه

به گزارش اسوشیتدپرس از بروکسل، این مطلب در شرایطی بیان شد که گفتگوهای بین اتحادیه اروپا و ترکیه درباره عضویت این کشور به بن بست خورده است.

کرن روز شنبه در گفتگو با خبرنگاران در بروکسل اعلام کرد: ما باید نظم جدیدی به روابط خود با ترکیه بدهیم.

وی گفت اتحادیه اروپا باید یک رابطه تازه با ترکیه ایجاد کند که دربرگیرنده منافع اقتصادی، امنیتی و مهاجرتی باشد.

کرن با اشاره به گزارش ها درباره فیلتر شدن دانشنامه آنلاین ویکیپدیا و ادامه تصفیه در ترکیه، اعلام کرد زمان آن است که تعجیل کرد زیرا ما نمی توانیم یک کشور بی ثبات با 80 میلیون شهروند نزدیک منطقه خود داشته باشیم.

اتحادیه اروپا به منظور متوقف کردن هجوم پناهجویان به اروپا، به ترکیه گفتگوهای سریع برای عضویت در این اتحادیه و دیگر مشوق ها را وعده داد.

گفتگوها درباره پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا از زمان آغاز آن در سال 2005، به کندی پیش رفته است.
 

0% ...

آخرین اخبار

قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد


سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم


هرگونه اقدام خصمانه با پاسخی فوری و قاطع مواجه خواهد شد