می: جدایی دشوار است

دوشنبه 11 ارديبهشت 1396
00:08
می: جدایی دشوار است نخست وزیر انگلیس گفت مذاکرات جدایی از اتحادیه اروپا در سایه موضع تند رهبران این اتحادیه در مذاکرات پیش رو بسیار دشوار خواهد بود.

العالم - اروپا

رهبران اتحادیه اروپا روز شنبه در نشست بروکسل، شرایط بسیار سختی برای خروج بریتانیا تصویب و به این کشور توصیه کردند برای مشکلات بیشتر مانند حقوق اقامت شهروندان اتحادیه اروپا آماده شوند.

می در گفت وگو با رادیو بی بی سی گفت: از توضیحات سران اروپا به نظر می رسد شرایط دشواری پیش رو داشته باشیم.

نخست وزیر بریتانیا گفت: ما در صورت نپسندیدن پیشنهادات اتحادیه اروپا آماده ایم بدون رسیدن به توافق از مذاکرات عقب نشینی کنیم.

اتحادیه اروپا در خصوص میزان آمادگی دولت بریتانیا برای مذاکرات پیچیده تر و هم چنین درباره درک لندن از امتیازاتی که باید برای به دست آوردن هر توافقی از دست بدهد، نگران است.


217

 

0% ...

آخرین اخبار

چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید