کاهش بهای جهانی نفت و طلا

دوشنبه 11 ارديبهشت 1396
08:09
کاهش بهای جهانی نفت و طلا بهای جهانی طلای سیاه و فلز زرد در معاملات صبح امروز کاهش یافت.

العالم
 

به نقل از رویترز؛ بهای جهانی نفت در معاملات صبح امروز (دوشنبه) کاهش یافت. کاهش تولید کارخانه‌ها در چین در ماه آوریل یکی از دلایل نزول بهای نفت محسوب می‌شود.
صبح امروز بهای هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت (پایه آمریکا) برای تحویل در ماه ژوئن با 10 سنت کاهش به 49 دلار و 23 سنت رسید. هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال (شاخص بین‌المللی) نیز برای تحویل در ماه ژوئیه با 13 سنت کاهش، 51 دلار و 92 سنت معامله شد.
بهای نفت، 3 هفته اخیر را با نزول آغاز کرده است. بازار طلای سیاه همچنان با معضل نفت مازاد روبرو است؛ مشکلی که از سال 2014، بر بهای نفت تأثیرگذار بوده است.
وزیر نفت ایران روز شنبه از دریافت نشانه‌هایی مثبت از کشورهای عضو و غیرعضو اوپک برای تمدید توافق کاهش تولید خبر داده بود. اعضای اوپک در ماه جاری میلادی برای تصمیم‌گیری درباره تمدید توافق کاهش تولید تا پایان سال جاری میلادی دیدار می‌کنند.
این در حالی است که افزایش ارزش دلار، صبح امروز بهای جهانی طلا را کاهش داد. حصول توافق میان کنگره آمریکا و کاخ سفید برای تأمین بودجه مورد نیاز دولت تا ماه سپتامبر، مهمترین دلیل افزایش ارزش دلار عنوان می‌شود. هم‌اکنون هر انس طلا با 0.3 درصد کاهش نسبت به ساعات پایانی روز جمعه، 1264 دلار و 6 سنت معامله می‌شود.

 

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش